≫ 

Jokić i Meloun u štali i kafani u majicama sa moćnim natpisom: Poruka "pecnula" sve Nikoline kritičare

Ove majice će mnogi navijači poželeti

  • 0
Nikola Jokić Printscreen: Twitter/@nuggets

Srpski košarkaš Nikola Jokić, po drugi put u nizu, odabran je za MVP-a NBA lige, a posebno iznenađenje priređeno mu je u rodnom Somboru, gde je u društvu prijatelja dobio prestižnu nagradu.

Po dobijanju nagrade, Nikola je dao intervju iz svoje štale u Somboru, što je potpuno zaprepastilo novinare TNT-a, koji su konstatovali da nikada ranije nagrada nije uručena u štali. Tako je Nikola moćnim rečima objasnio koliko mu znači ovo priznanje.

Zanimljivo, jedan od utisaka navijača jeste i majica u kojoj je Nikola sa svojim najbližima, među kojima je i trener Denvera Majk Meloun, bio na proslavi prestižne nagrade.

Na jednoj piše: "Neki ljudi žele da te vide kako propadaš, razočaraj ih!", piše na jednoj od majica koje nosi Nikola, dok je na drugoj njegov lik na leđima uz natpis "Back to back MVP". Ove majice privukle su veliku pažnju navijača Denevera, koji već govore o ceni, raspituju se gde mogu da se poruče. Euforija navijača je, po svemu sudeći velika.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala proslava sa majicama sa Nikolinim likom:

Video: Aron Gordon: Jokić je spektakularan igrač. drukčiji od svih! To što je uradio je ludilo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA