≫ 

Ekskluzivno! Snimili smo Nikolu Jokića u štali nakon što je postao dupli MVP NBA lige

Najbolji košarkaš sveta je noć nakon velike proslave zbog uručenja nagrade za najboljeg igrača NBA lige posetio svoje konje na hipodromu u Somboru

  • 23

Nikola Jokić je doživeo neverovatnu čast, da je zbog njega u Sombor došla delegacija Denvera, na čelu sa trenerom Majklom Melounom, kao i sinom vlasnika Stena Krenkea, Džoš Krenke, kao i tim menadžer Nagetsa Tim Konoli.

Telegraf je, dan nakon što je Jokiću uručen MVP trofej u štali gde borave njegovi konji, a gde inače i on najviše voli da provodi slobodno vreme dok je u Somboru, obišao hipodrom i pravi raj koji je Jokić napravio za ove plemenite životinje.

Koliko Jokić voli svoje konje, najbolje pokazuje i podatak da je noć nakon što je kod njega došla delegacija Denvera, i posle velike proslave na jednom salašu uz tamburaše, odmah sutradan, već u prepodnevnim časovima došao do hipodroma kako bi proveo vreme sa svojim konjima.

Oko štale su mogla da se vide i dva psa, a jedan od njih je "ukrao slavu" tokom intervjua koji je Jokić davao za klupsku televiziju, kada ga je u jednom momentu prekinuo i rekao "pas ovde umire u pozadini" i nasmejao čitavu Ameriku.

Pogledajte u videu ekskluzivne snimke iz Sombora, a u nastavku u galeriji pogledajte i fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mijatova Prečka -PFC !

    12. maj 2022 | 15:32

    Koja je ovo veličina od čovjeka , jednom se rada !!! Dvostruki MVP za redom , ali toliko je skroman da je to nevjerovatno . Nekih bi bilo pune novine , jahte , nemoral , žuta štampa Itd ... A Jokara se zeza sa naj plemenitijim životinjama i uživa jednostavno ! A onda EP i razvaljivanje ! Ljudi Jokic je budućnost Srpske košarke . Samo trolovi i hejteri će ga mrziti i osuđivati , a on rezultatima odgovara . A naravno začepit će usta i na EP ako Bog da zdravlja ?!

  • Goga

    12. maj 2022 | 15:40

    Divim se osobama poput Nikole.Koji posle toliko uspeha i dalje ostanu prizemni i normalni.

  • Сандра

    12. maj 2022 | 15:38

    Cвака част Никола. ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA