≫ 

Skandal u ACB ligi: Igrači plakali zbog ispadanja iz lige, predsednik ih naterao da kleče?!

Burgos u poslednjem kolu poražen od Ristićeve Fuenlabrade i nakon toga ih je dodatno ponizio i prvi čovek kluba

  • 1
košarkaš burgosa Foto: youtube/ACB

Košarkaši Burgosa eliminsalni su iz ACB lige posle poraza od Fuenlabrade na svom teranu 66:83 čime su gosti sačuvali status u eliti, uz fantastičnu rolu srpskog centra Dušana Ristića koji je sa 18 poena i 8 skokova prednjačio u taboru Fuenlabrade.

Tužan kraj dočekali su navijači Burgosa, ispunili su halu do poslednjeg mesta, očekivali srećan kraj, ali nisu mnogo pomogli da njihov tim u poslednjih 40 minuta sezone očisti fleke koje je dosad napravio. Bilo ih je previše.

Na kraju su neki i plakali...

Mokra su bila i lica pojedinih igrača domaćeg tima koji su dugo posle meča na parketu aplaudirali navijačima, međutim tu je potom došlo do jedne vrlo neprijatne scene u režiji predsednika Burgosa Feliksa Sanča - sve je iznenadio (neprijatno) kada je sišao na teren i igračima naredio na kleknu?!

Bio je ljut, pod nekim neobično negativnim nabojem je gotovo zapovedio igračima da kleknu, što su ovi na kraju i uradili, istina nevoljno. Tako su se, po zapovedi predsednika, ponizno poklonili navijačima za podršku koju su imali čitave sezone, i u tom poslednjem meču.

Ponižavanje igrače Burgosa nije prošlo bez reakcije iz košarkaškog sveta.

- Ne bih kečao zbog tog sra*a. Samo bih otišao u svlačionicu na tuširanje - poručio je Amerikanac Majk Džejms koji brani boje Monaka.

Slična reakcija stigla je i od plejmejkera Armanija Malkolma Dilejnija koji ne može da shvati da su igrači tek tako kleknuli po naredni predsednika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter

    16. maj 2022 | 01:30

    Pa i treba da ih bude sramota, dodju ljudi, puna hala ti ispadnes iz lige..... Ovaj Dzejms da je tako veliki igrac ne bi bio u jednom Monaku vec bi ostao u NBA ligi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA