Veliko iznenađenje u KLS: Borac poražen u Zemunu od Mladosti, igraće se "majstorica" za plasman u finale

Fantastična partija američkog plejmejkera Zemunaca koji je bio na pragu tripl-dabla

  • 0
Mladost Zemun Foto: ABA 2 liga / Dragana Stjepanović

Košarkaši Mladosti iz Zemuna savladali su čačanski Borac rezultatom 85:82 u drugom meču polufinala Košarkaške lige Srbije i izjednačili rezultat u seriji na 1:1.

Mladost je odigrala dobar meč od početka do kraja. Već u prvoj deonici stekli su košarkaši iz Zemuna prednost, a iako se Borac držao u egalu gotovo čitavim tokom utakmice, Mladost je uspela da dođe do velikog iznenađenja.

U poslednji minut meča ušlo se izjednačenim rezultatom - 79:79, a tada su na scenu nastupili najbolji košarkaši Mladosti. Prvo je Andrija Bojić postigao dvojku, da bi zatim Otis Livingston postigao dva slobodna bacanja i na šest sekundi do kraja zemunska ekipa je stekla +4. Marko Pecarski je ubacio trojku, smanjio na jedan poen razlike, ali je Nikola Kovačević poenima na dve sekunde do kraja postavio konačan rezultat.

Fantastičnu partiju pružio je plejmejker Mladosti Otis Livingston koji je "flertovao" sa tripl-dabl učinkom. Proveo je američki bek na terenu svaku sekundu meča, ubacio je 29 poena, uhvatio je devet lopti i podelio osam asistencija za ukupan indeks korisnosti 33.

Veliku pomoć imao je od Andrije Bojiće koji je odigrao još jednu odličnu utakmicu u ovoj seriji pošto je ubacio 31 poen, nakon što je u Čačku postigao 35 poena. Baš kao i u prvom meču, najefikasniji u ekipi Borca bio je Marko Pecarski koji je ubacio 30 poena i zabeležio sedam skokova.

O plasmanu u finale plej-ofa Košarkaške lige Srbije odlučivaće se u "majstorici" koja će se igrati u Čačku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA