Prelepa navijačiča Efesa umalo "pojela" privezak: Vidite reakciju kad je shvatila da je kamere snimaju

Pobrala je mnoge simpatije širom društvenih mreža gde su mnogi korisnici ostali očarani njenom lepotom

  • 2
KK Efes, Evroliga, KK Real Madrid Printskrin: Twitter / NolinjoIzabrani

Košarkaši Efesa uspeli su da osvoje Evroligu pobedom protiv Reala iz Madrida sa 58:57 u Beogradu. Imao je više sreće turski klub u završnici, a nimalo nije bilo lako ni navijačima u Beogradskoj areni, ukoliko je suditi po jednoj navijačiči kojoj su "živci" radili na samom kraju.

Efes i Real su se mučili da poentiraju tokom čitave utakmice, o čemu govori i mali broj poena. Sam kraj meča je bio posebno pod velikim intenzitetom, gde je o svemu odlučivala tek jedna lopta.

Micić je imao loptu, krenuo je u prodor na pet sekundi do kraja, potom je izbacio u korner za Šejna Larkina koji je promašio otvorenu trojku. Ipak, Danston je svojim dugim prstima uspeo da je izbije i tako "ukrade" Realu još koju sekundu kojom je klub i uspeo da dođe do odbrane titule u Evroligi.

Koliko je bila napeta atmosfera u poslednjim sekundama govori i reakcija jedne prelepe navijačiče, koja je konstantno u ustima držala privezak, da bi na kraju ostavila i osmeh kada je primetila da je kamere snimaju. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Video: Vasa Micić ostao bez reči na skandiranje MVP posle finala Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karen

    22. maj 2022 | 04:46

    Sram da ju bude njenih godina. Ja ne znam dokle će društvo i država da trpe ovakvo ponašanje na tribinama. Da je ovo njemacka njoj bi bio zabranjen ulaz. Državo reaguj, precedence reaguj. Sramota me je za nju

  • Dzoni

    22. maj 2022 | 07:48

    Kako lepo radi to sto radi mmmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA