Pablo Laso se pokajao zbog odluke u poslednjem napadu Efesa: "Trebalo je da pravimo faul"

Iskusni španski stručnjak bi promenio neke stvari da može

  • 1
Pablo Laso Printscreen: Youtube / Euroleague Basketball

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Real Madrid rezultatom 58:57 u finalu Evrolige u Beogradu i tako su odbranili titulu osvojenu prošle godine u Kelnu. Trener madridske ekipe Pablo Laso žali za propuštenom šansom, ali i za odbranom u poslednjem napadu rivala.

Efes je imao jedan poen prednosti, 14 sekundi za napad, dok je vreme na satu pokazivalo 17 sekundi. Laso je rekao igračima da ne prave faul, a objasnio je i zašto se kaje zbog te odluke.

- To je bio težak trenutak odluke za nas.  Imali smo tri sekunde razlike na satu, mislio sam da ćemo imati siguran skok ukoliko promaše i dovoljno vremena da poentiramo. Oni su igrali veoma pametno poslednji posed. Ako me sada pitate da li je trebalo da pravimo faul, da, trebalo je da pravimo faul  - rekao je Laso.

Ipak, to se nije desilo. Larkin je promašio poslednji šut, nijedna ekipa nije uspela da zgrabi loptu, a tokom trajanja borbe za skok vreme je isteklo i utakmica je završena pobedom turske ekipe.

Video: Šmekerski potez Vase Micića posle osvajanja Evrolige: Tešio igrače Reala posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA