Čović se obratio navijačima pred majstoricu s Cedevita Olimpijom: "Mnogi su pokušali da nas pobede van terena"

Predsednik Zvezde apeluje na navijače da pruže ekipi najveću moguću podršku pred odlučujući u polufinalu ABA lige

  • 12
Nebojša Čović

Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 19.00 u hali Aleksandar Nikolić dočekuju ekipu Cedevita Olimpije u majstorici polufinalne serije regionalne lige.

Pred crveno belima je izuzetno težak zadatak i duel sa ekipom koja je pokazala da ima kvalitet i traži svoju šansu da dođe do finala. Međutim, Crvena zvezda pred ovaj meč koji se igra u ponedeljak od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić, ima jedan „adut“ više a to je domaći teren i navijače na tribinama koji su u važnim utakmicama zaista bili „šesti igrač“ i prednost pred kojom su padali brojni klubovi.

Pred meč u koji staje cela sezona regionalne lige, predsednik kluba Nebojša Čović u obraćanju preko zvaničnog sajta kluba pozvao je sve kojima je crveno bela boja u srcu da dođu u ponedeljak u halu i pruže najglasniju podršku timu o dosadašnjem toku sezone, jer popravnog nema:

- Crvena zvezda je došla do prvog mesta u regularnom delu sezone i pored ogromnog broja odigranih utakmica, i svih problema o kojima smo već detaljno informisali javnost u prethodnim mesecima povreda, kovida… Borili smo se za to prvo mesto upravo zbog ovakvih situacija, kako bi imali prednost domaćeg terena pred važne mečeve – koja u ovakvim situacijama nije mala! Zvezdaši znaju kroz kakve opstrukcije na terenu i van njega smo prolazili prethodnih, ali i ove sezone!

- Dešavanja i kasniji događaji u prošlosti su pokazala da smo bili u pravu oko mnogih stvari i mnogih ličnosti koje su pokušavale da nas pobede van terena, ali ne i na terenu koji je jedino merilo! Zato pozivam i apelujem na sve naše navijače da dođu u ponedeljak u halu i pruže podršku momcima jer popravnog nakon treće utakmice polufinala nema! Pokazali smo nebrojeno puta da zajedno možemo mnogo toga, pobeđivali smo uz pune tribine i glasnu podršku i najveće evropske klubove u našoj dvorani. Zato verujem da i ovoga puta zajedno možemo da dođemo do rezultata koja nam donosi plasman u finale regionalne lige, takmičenja u kome branimo titulu. Dođite, za sve zvezdaše u ponedeljak uveče jedino mesto je naša hala Aleksandar Nikolić - rekao je predsednik crveno belih.

Klub podseća da se karte nalaze u prodaji od srede po standardnim cenama i na već poznatim mestima, a interesovanje za ovu utakmicu je ogromno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    22. maj 2022 | 16:39

    Voleo bih da zvezda ispadne i da ovaj 'gospodin', napokon napusti sport!

  • CG

    22. maj 2022 | 16:43

    Ovaj cega se god dohvati ide ka dnu.

  • Beograd Srbija

    22. maj 2022 | 18:03

    Ti si samo slika i prilika drzave kako funkcionise, da je pravde ti bi odavno bijo iza resetaka za svoje malverzacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA