Ataman veruje: "Vasa će nastaviti da igra u Evropi, ostaće u Efesu i naredne sezone"

Micić ne planira da ide u NBA ligu

  • 0
Vasilije Micić, Fajnal for Beograd Foto: Tanjug / AP

Iako miris NBA mami Vasilija Micića već sezonama unazad, sasvim zasluženo, zbog partija koje pruža, srpski reprezentativac jednostavno ne želi da menja dobitnu kombinaciju.

Dva puta uzastopno je Vasa bio proglašen za MVP-ja završnog turnira Evrolige, dva puta je uzeo titulu sa Anadolu Efesom i nakon Beograda su povici o njegovom eventualnom odlasku "preko bare" ponovo postali glasniji.

Međutim, kako stvari stoje, izgleda da će Micić i ove sezone preskočiti odluku o prelasku u NBA ligu. Barem tako tvrdi njegov trener Ergin Ataman, koji je razgovarao za tamošnju televiziju posle povratka u Tursku iz Beograda.

- Mislim da će nastaviti da igra u Evropi i ostaće igrač u Anadolu Efesu. Micić u svom ugovoru ima izlaznu opciju za NBA ligu zaključno sa 20. julom, ali verujem da ostaje - ističe Ataman.

Podsetimo, Vasa je u finalu Evrolige protiv Reala ubacio 23 poena, dok je u polufinalu trojkom u poslednjoj sekundi utakmice srušio ekipu Olimpijakosa.

Video: Vasa Micić sa mrežicom oko vrata: Ovo su jedinstvene životne prilike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA