≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Partizan u finalu ABA lige

Duel će prenositi jedna televizija

  • 7
KK Crvena zvezda - KK Partizan Foto: Marko Jovanović

Prvi meč pripao je Crvenoj zvezdi. Očekuje se Partizanov odgovor. Nedeljno veče stoga će biti rezervisano za košarkaško uživanje uz večite rivale u drugoj utakmici finalne serije ABA lige.

I ovaj meč će se kao i onaj prvi odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 20.00 časova, pri čemu ovaj ima daleko veću težinu, jer bi Zvezda pobedom otišla na 2:0 u seriji, a Partizan potom u dve potencijalne utakmice pred svojim navijačima ne bi imao pravo na kiks.

Podsetimo, Zvezda je u petak slavila sa ubedljivih 90:76 nakon odlično odigranog drugog poluvremena, pošto je u prvih 20 minuta rezultat bio gotovo poravnat, a crno-beli dosta dugo imali prednost u svojim rukama.

I ovaj susret će baš kao i onaj prvi prenositi Arena Sport Premium 1, najverovatnije sa standardnim komentarom Edina Avdića i Nenada Kostića, od 20.00 časova. Nešto ranije krenuće i studijski program.

Video: Davidovac: Očekujem pobedu i u drugom meču, Partizan je bio bolji nego ranije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    29. maj 2022 | 07:18

    Борци против прескупих плаћеника...наши играју срцем и емоцијом за грб, за много мање пара, а ови други...најскупљи тим аба икад, вероватно и у оном купу били најскупљи, па их Бурса одувала...нек буде опет 15-ак разлике за нас, ја задовољан

  • Mare

    29. maj 2022 | 08:31

    Zvezda igra danas za sve postene ljude u Srbiji. Sa jedne strane postenje, porodica, sportski duh a sa druge strane placenici, gepekovanje sudija, lopovi. Videli smo i u fudbalu da na kraju pravda uvek pobedi, tako ce biti i u kosarci, Zvezda ce ponovo biti sampion.

  • Drekavac

    29. maj 2022 | 08:21

    David protiv Golijata, Zvezda protiv Partizana, Radonjizam protiv Obradovica, sportski inat protiv neogranicenih finansija epilog vrlo izvestan, jos jedna pobjeda u nizu. Zvezda le. 🇮🇩🏆🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA