≫ 

Partizan prijavio Zvezdu zbog gađanja klupe "unučićima" i čašicama za rakiju

Ružno, mnogo ružno ponašanje navijača crveno-belih u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige

  • 20
ABA Liga Finale, KK Crvena Zvezda - KK Partizan Foto: Nikola Tomić

Ogromna tenzija koju sa sobom nosi finalna serije ABA lige između Zvezde i Partizana kulminirala je u drugoj utakmici, drugoj sa Zvezdinom domaćinstvom, u kojoj su navijači nominalnog domaćina još jednom propustili priliku da demonstriraju gospodsko ponašanje.

Nisu bili ni blizu tog nivoa, i pre meča su vređali Obradovića, a kako je utakmica krenula i odmicala, na tapetu crveno-belih tribina našli su se sportski direktor Partizana Zoran Savić, igrači Avramović i Lesor, koji je neposredno po završetku ovog košarkaškog trilera tražio i obračun sa provokatorima.

Video: Navijači zvezde vređali Lesora, ovaj hteo da se bije, igrači Zvezde smirili situaciju i tenzije

Na sve to, sve vreme su sa tribina doletali razni tvrdi predmeti što je na kraju gostujući klub prijavio delegatu, ovaj upisoa u svoju beležnicu.

Kako saznajemo, Partizan je, između ostalog, prijavio organizatora meča, dakle Zvezdu, zbog toga što je klupa crno-belih gađana flašicama alkoholnih pića, popularnim "unučićima", ali i čašicama rakije?!

Još u toku utakmice navijači su tvrdim predmetom u glavu pogodili kapitena Partizana Radeta Zagorca.

Video: Zagorac pogođen u glavu predmetom od strane navijača

Neposredno po završetku utakmice tenzija je bila tolika da su igrači Zvezde i gotovo kompletan stručni štab morali da stanu u odbranu igrača Partizana i zaštite ih od udara huligana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    29. maj 2022 | 23:13

    Sigurno postoji neki dokaz za ovo, jer se dobro zna da je KK Partizan poznat po lazima, spletkama, gepekovanju sudija. Jadni Belosevic 15 godina kasnije i dalje u strahu od Danilovica i Robije.

  • Auspuh

    29. maj 2022 | 23:10

    Sta ocekivati od krezube publike iz predgrađa...? Nos brisu rukavima, piju po coskovima i pola dupeta viri iz farki...osecaju se na vonj...mislim dalje ne treba ništa....

  • Iggy

    29. maj 2022 | 23:12

    Takve debile treba drzati u podrumima, to Zvezdi nije potrebno…nije ni Partizanu, to nema veze sa navijanjem!!! Kad izadju iz hale nema ih nigde a u masi glume heroje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA