≫ 

Zvezdaš dobacio Žocu ispred busa, a on ispao neviđeni šmeker: Snimili smo neverovatnu scenu posle derbija

Posle tenzija i mnogih sramotnih scena, viđena je i lepša strana košarkaškog rivalstva

  • 75

Željko Obradović je tokom druge utakmice finalne serije bio na meti sramotnih napada navijača Crvene zvezde, koji su ga u više navrata vređali i nazivali Turčinom.

Međutim, da ne misle svi navijači tako i da ima i onih koji poštuju veličinu kakva je Željko Obradović, dokazuje i scena koju smo zabeležili po završetku meča, kada su igrači i stručni štab Partizana ulazili u autobus koji ih je čekao ispred hale Aleksandar Nikolić.

Veliki broj pripadnika Žandarmerije napravio je kordon ispred hale kako bi sprečio da bilo ko od navijača Zvezde može da priđe.

Međutim, jedan Zvezdin navijač, koji je bio u crvenom duksu, čekao je dolazak Željka Obradovića sa jednim posebnim ciljem.

Kada je naišao, dobacio mu je i molio ga je za fotografiju.

- Željko, može fotografija - pitao je, na šta je Željko utučen i spuštene glave prolazio, ali je navijač Zvezde bio uporan.

- Molim vas - bile su njegove nove reči, nakon čega je Željko stao i dozvolio da mladi zvezdaš prođe kroz kordon Žandarmerije i slikao se s njim.

Dan kasnije, pronašli smo i navijača koji je tražio fotografiju, koju je i objavio na društvenim mrežama uz komentar kojim veliča Željka Obradovića, a kritikuje sve one koji su ga vređali.

- Nebitno da li voleli crveno-belu ili crno-belu boju, ovog čoveka ne možete nazivati Turčinom, jer je mnogo veći Srbin od 90 odsto vas u hali. Hvala sto si najbolji trener Evrope, a jos i Srbin - napisao je Jovica.

Video: Navijači Zvezde skandiraju uvredljive parole Željku Obradoviću pre početka meča sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    30. maj 2022 | 17:33

    obradović LEGENDA samo vrhunski sportisti su ovakvi ljudi

  • Aca

    30. maj 2022 | 17:22

    Bravo mali!Nazalost,Srbija je odavno zemlja kompleksasa i seljacina i takvih je sve vise u oba navijacka tabora.Oni se utrkuju ko ce biti veci kompleksas i seljacina,a sve je manje pravih ljudi i onih koji znaju i cene prave ljudske vrednosti!Ovde se bolesnici mnoze kao zecevi...nazalost...!Pozdrav za Obradovica od velikog Zvezdasa

  • Mila V.

    30. maj 2022 | 18:05

    Gospodin jednom, gospodin uvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA