≫ 

Oglasio se Mijailović pred 3. meč ABA finala: "Dešavanja sa 1. i 2. utakmice nisu naš manir"

Predsednik crno-belih poslao je poruku navijačima

  • 32
Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju finalnu seriju ABA lige, a posle dva odigrana meča, u kojem su domaćini bili crveno-beli, treći duel igra se pred crno-belim navijačima u sredu od 20.30. 

Uoči sutrašnjeg meča, predsednik Partizana Ostoja Mijailović poručio je navijačima da bodre svoj tim sportski.

- Dešavanja sa prve i druge utakmice finala, scene kojima nije mesto u sportu, ne smeju se dogoditi na utakmicama Partizana NIS. Takvo ponašanje nije naš manir i nikakvi ispadi neodgovornih pojedinaca ne smeju da naruše sliku o vatrenoj ali dostojanstvenoj podršci navijača Partizana - naglasio je Mijailović i dodao:

- Puna dvorana, glasna i srčana podrška koja dolikuje navijačima Partizana biće od velike pomoći našem mladom timu da dođe do pobede i produži finalnu seriju - poručio je predsednik crno-belih.

U saopštenju, Partizan apeluje na navijače da ranije dođu u dvoranu jer će kontrole na ulazima biti rigorozne. Ulazi u halu "Aleksandar Nikolić" biće otvoreni od 18:30.

Video: Dobrić sa osam metara: Zvezdin as se raspucao u drugom poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    31. maj 2022 | 10:09

    Ma naravno da nisu vasi maniri,vi bacate ljude na glavu ,meljete ljude ,dilate drogu ,mrzite sve zivo sto navija za Zvezdu pocevši od legende Djokovica pa na dalje,vasi sportisti tipa Troickog divljaju na tribinama kada igrate sa Zvezdom i da ne nabrajam . Sram te bilo i tebe i svih koji te podrzavaju ...

  • Kole

    31. maj 2022 | 10:14

    Nisu, vas manir je da gepekujete sudiju, da ga napadate i stipate ali obavezno sa ledja jer samo toliko imate hrabrosti. Da ne spominjem koji su maniri bili u bunkerima na stadionu JNA do pre godinu dana.

  • Naj

    31. maj 2022 | 10:17

    Lepo bi bilo da se oglasi sudija Marko Juras da malo kaze o vasim manirima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA