≫ 

Još jedna sramotna scena u Pioniru: Partizanovi navijači pogodili Dejana Radonjića sa tribina

Trener Crvene zvezde je ušao na teren kako bi rasklonio predmete koji su uleteli na teren, ali je završio sa nekakvim predmetom na leđima

  • 20

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju treći meč finalne serije ABA lige, gde su crno-beli domaćini. Pred početak meča su usledile veoma skandalozne scene, a nistu prestale ni kasnije, pošto je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pogođen papirom.

Već pola sata pre početka meča su navijači Partizana počeli sa vređanjem porodice predsednika Nebojše Čovića, da bi potom i na predstavljanju gađali košarkaše Crvene zvezde topovskim udarima.

To nije bilo sve od navijača Partizana, pošto su nastavili sa ovakvim ponašanjem. Pred sam početak meča, trener Radonjić je ušao na teren kako bi rasklonio predmete koje su prethodno ubacili navijači, a sve je završeno tako što je neko sa tribina pogodio i trenera Crvene zvezde.

Kako je to sve izgledalo možete videti u klipu na početku teksta.

Video: Topovski udar bačen u Pioniru ispred igrača Crvene zvezde: Grobari nastavljaju sa incidentima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mmm

    1. jun 2022 | 21:00

    Gospoda ljudi,skalanjaju sta stoka baca a ovi iz partizana odma trce na zapisnicki sto da placu

  • Kiki

    1. jun 2022 | 21:28

    Zabraniti ulazak...

  • Lun kralj ponoći

    1. jun 2022 | 21:00

    Moraju cigani da shvate da ih grobari više neće trpeti korektno navijanje sa obe strane ili igre neće ni biti. Mora jednom jednoumlju da se stane na put a ko ih podržava svi znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA