≫ 

Kazna za Partizan: Crno-beli neće moći da prodaju, niti dele ulaznice za četvrti meč finala

Odluka je privremena

  • 10
KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Dok se čeka konačna odluka discplinske komisije ABA lige oko potencijalne kazne za Partizan zbog ponašanja navijača na trećoj utakmici finalne serije regionalne lige, privremeno je doneta odluka da crno-beli ne mogu da prodaju, niti dele pojedinačne ulaznice za četvrti meč.

Kako prenosi pomenuti portal, zabrana koja je trenutno na snazi podrazumeva to da crno-beli neće moći da smeste svoje navijače na prvih 10 redova tribine A, prvih 13 redova tribine Bela loža, prvih 12 redova tribine VIP loža, kao i zatvarenje celih tribina Parter 4, Parter B i Plave lože.

Delegat utakmice je podneo izveštaj o svim dešavanjima sa utakmice, a konačna odluka ne bi trebalo da usledi pre 21.00h u četvrtak.

Četvrti meč finala na programu je u petak od 18.30h, a još uvek je neizvesno koliko ljudi će biti na tribinama hale "Aleksandar Nikolić".

Video: Topovski udar bačen u Pioniru ispred igrača Crvene zvezde: Grobari nastavljaju sa incidentima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suarez

    2. jun 2022 | 16:55

    Pa sto ne zatvorite celu halu ??? Jel javio Coki

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    2. jun 2022 | 17:54

    Одавно су они зрели да играју пред празном халом...толико пута су толерисани, плаћали ситне казнице...да је правде и да се поступа по правилнику, трибине би морале бити п р а з н е, без иједног хулигана, само новинари, и евентуално деца до 12 година

  • 1992.

    2. jun 2022 | 16:56

    Musavci bili pametniji, prodavali u paketu ulaznice za obe utakmici, pa nisu mogli da ih kazne zbog Cedevite. Ili su mogli???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA