≫ 

Evo šta je sve delegat ispisao u izveštaju sa ABA derbija: Samo psovke i teške uvrede na tri strane

Milan Krneta je imao pune ruke posla nakon utakmice koja je još jednom izbacila sve najgore iz (ne)ljudi

  • 28
Košarka Crvena Zvezda ABA liga obrazloženje Foto-montaža: MN Press, ABA liga

Dan posle treće utakmice serije ABA finala između Partizana i Crvene zvezde uglavnom je svima isti osećaj u stomaku, onima koji se gnušaju primitivnog je muka od svega viđenog, i sa sinoćne utakmice, i sa one prethodne i nešto je jednostavno moralo opet da se preduzme. Vođstvo takmičenja, delegati, sudije, su imali pune ruke posla nakon novih skandaloznih scena iz "Zemlje košarke" koje su otišle u svet.

Pukla je bruka, a nama obrazi crvene. A možda i ne crvene više. Izgleda da za bolje ne znamo.

Elem. ABA je u četvrtak, dan nakon treće i dan pre četvrte utakmice, na sedam strana u "sitna crevca" ispisala sve što se imalo ispisati, sve uvrede i sve gadosti koje su pratile utakmicu, pre početka, za vreme meča i tokom haosa koji su izazvali primitivci.

Delegat Milan Krneta je do tančina preneo kakav su sve arsenal uvreda i plotun tvrdih predmeta sa tribina ispalili navijači Partizana. Samo da bi popisao sve uvrede sa tribina za Zvezdine igrače trebale su mu tri strane.

Disciplinski sudija lige Hrvoje Vidan nije imao težak posao, usvojio je izveštaj delegata i u ekspresnom roku izrekao novu kaznu, sada i Partizanu. Crno-beli će naredni meč igrati pred polupraznim tribinama, dok će, podsetimo, eventualnu petu i crveno-beli biti lišeni maksimalnog kapaciteta i najjače podrške.

U nastavku možete videti šta je sve delegat Krneta zabeležio sa meča Partizana i Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitamzadruga

    2. jun 2022 | 18:55

    A nigde se ne pominju dva topovska udara, šest kilograma upaljača, tri ipo litre pljuvačke, lutka naduvavanje i transparenti. Kaže robija, važno je biti čovek! Bogu hvala, nismo isti.

  • rezim

    2. jun 2022 | 19:20

    a gdje je izvjestaj sa prve dvije utakmice..Partizan treba istupiti iz ove lige posto je jedini VELIKAN i dozvoljava sebi da se nad njim izivljavaju mali nebitni klubovi sa svojim klovnovima u sudijskim majicama...

  • nibrS

    2. jun 2022 | 18:51

    A gdje su detaljni izvještaji sa prve dvije utakmice? Možete vi ovo i bolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA