≫ 

Šta se to dešava pred početak četvrte utakmice? Kladionice odlučile da "obore" kvotu na pobedu Zvezde

Da li Partizan može do pete utakmice ili Zvezda odnosi titulu večeras

  • 3
KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde večeras od 18.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" odigraće četvrti meč finalne serije ABA lige u kojoj crveno-beli posle tri do sada odigrana meča imaju prednost od 2:1.

Podsetimo, utakmica će biti odigrana pred delimično praznim gledalištem zbog kazne koju je takmičenje propisalo Partizanu zbog incidenata koji su se desili pre i tokom treće utakmice. Zbog toga će biti ispražnjena oba partera, kao i prvi redovi tribina, tako da je klub odlučio da u dvoranu pusti samo navijače sa sezonskim ulaznicama.

Za razliku od prethodnog meča, kada su bukmejkeri odlučili da "obaraju" kvote na Partizan pred sam početak utakmice, gde ste u proseku oko 20.30 časova mogli da odigrate meč po kvoti 1,50 na pobedu crno-belih, pred današnji susret je situacija potpuno drugačija.

Da li zbog praznijih tribina koje se večeras očekuju ili nečeg drugog, tek najveće svetske kladionice odlučile su da masovno spuste kvotu na pobedu Crvene zvezde. Tako je kladionica "1xbet" prilikom inicijalnog izbacivanja kvota na meč nudila 1,49 na pobedu Partizana, a 2,79 na trijumf Zvezde, dok trenutno taj odnos iznosi 1,70 - 2,28.

Slična je priča i sa kladionicom "efbet" koja je na početku nudila 1,58 na trijumf crno-belih, a 2,40 na pobedu Zvezde, dok je sada odnos 1,68 - 2,35. Jedna od najvećih kladionica, bet365 za sada nije previše menjala mišljenje, pa daje 1,52 na to da će večeras slaviti Partizan, odnosno 2,40 da će to uraditi klub sa Malog Kalemegdana.

Domaće kladionice su prilično ujednačene. Tako Mozzart daje kvotu 1,62 na pobedu Partizana, a 2,18 na trijumf Zvezde. U Maxbetu je taj odnos 1,65 - 2,15, dok je u AdmiralBetu to 1,64 - 2,27.

Videćemo da li će Partizan uspeti da dobije ovu utakmicu i tako produži seriju ili će Zvezda večeras proslaviti titulu u ABA ligi.

Video: Najbolji momenti trilera u Pioniru: Partizan slavio i smanjio zaostatak protiv Zvezde u finalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    3. jun 2022 | 15:38

    Ne dešava se ništa nego je čista realnost i odnos snaga da Zvezda dobije 3-0, no međutim to se nikada nije dogodilo, treba prodati ulaznicu više, trebaju se prepucavati ona dva magarca, potpaljivati ove nazovi navijače, itd.

  • Sasa

    3. jun 2022 | 15:42

    2,3 na zvezdu zato sto sudi Javor, inace bi bila 1,3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA