Ledej poručio: "Dovoljna je motivacija što nam je Zvezda protivnik"

Majstorica odlučuje pobednika finala ABA serije

  • 4
KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana ubedljivo su slavili protiv Crvene zvezde 112:84 u 4. meču ABA finala u kojem su bili domaćini i tako izjednačili rezultat u seriji na 2:2. 

Posle meča košarkaš crno-belih Zek Ledej je istakao da je njegov tim odigrao dobar meč. 

- Pratili smo plan igre. Sada moramo da nastavimo dalje i da razmišljamo o petoj utakmici. Uživali smo u pobedi, sada sledi priprema za naredni duel. Znali smo da moramo da pratimo dogovor i plan igre. Oni su u tim trenucima pogodili neke šuteve. Međutim, mi smo tim koji nikada ne odustaje. Borili smo se, pobedili. Idemo dalje - rekao je Ledej i dodao:

- Dovoljna motivacija je to što se igra derbi i što nam je protivnik Zvezda. Znamo svi koliko je to rivalstvo veliko. Imamo velike ambicije, moramo da ostanemo fokusirani - nastavio je krilni centar.

Jedan meč odlčiće ko će u Evroligu.

- Ne smemo da razmišljamo na taj način. Fokus mora da bude samo na pobedi. Dobili smo dve, moramo i sledeću. Ne možemo o tome da mislimo.

Ledej je govorio i o atmosferi na mečevima i u Srbiji.

- Nisam imao neka posebna očekivanja, uživamo i moja porodica i ja da igramo u ovakvom ambijentu. Na kraju dana mi smo tu da pobeđujemo i to je ono što moramo da radimo da bismo ostvarili ciljeve.

Prokomentarisao je Ledej i sledeći meč.

Svaka utakmica je drugačija. Razgovaraćemo posebno o tome. Tokom vikenda ćemo se malo odmoriti i spremaćemo se za peti meč. Atmosfera će biti velika, doći će oni sa puno energije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. jun 2022 | 10:24

    Koja crna energija? Oni su na izdisaju,na aparatima.U prvoj utakmici su bili kao zveri u drugoj se izmigoljili u trecoj su odigrali trecu cetvrtinu i u cetvrtoj se raspali.Ne kazem da nece izvuci maksimum cak stavise jos uvek su favoriti ali vidi se da je nba sistem evrolige uzeo danak.Partizan da nije omasio sa Dangubicem i Kurucom bio bi uveliko favorit u petoj.

  • Ja sam

    4. jun 2022 | 12:29

    Ne zna decko da ovo nije ta zvezda i da je rivalstvo zamrznuo dule vujosevic odavno ali ne zameramo mu nije nas, jos uvek. Kako god bilo, i ova vestacka tvorevina nosi grb mezimice i to jeste motiv, ugasiti i nju.

  • 🔴🔵⚪

    4. jun 2022 | 14:38

    PARTIZAN SAMPION!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA