≫ 

Mijailović govorio o Čoviću, Đilasu i parama koje je Partizan dobio: "Naši neuspesi nemaju veze sa državom"

Prvi čovek crno-belih istakao id a ne krije da je član SNS, te da svi u upravi kluba mogu da idu na poligraf zbog priče da neko iz kluba huška navijače protiv države

  • 83
Ostoja Mijailović Printskrin: Prva TV

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je u subotu ujutru na TV Prva gde je govorio o finalnoj seriji ABA lige protiuv Crvene zevzde, ali i porezu koji crno-beli duguju!

Podsetimo, crno-beli su u petak ubedljivo slavili i izjednačili u seriji na 2:2, dok je majstorica na programu u ponedeljak kada će Zvezda biti domaćin.

- Pobedili smo, odigrali smo bolje od našeg gradskog rivala. Pre svega me raduje atmosfera koja je bila normalna kada poredimo sa prve tri utakmice. Bilo je nekoliko neprimerenih skandiranja, uvreda, ubacivanja sitnih predmeta u teren, ali daleko bolje - rekao je MIjailović i dodao:

- Želim da pobedi bolji u ponedeljak, i da navijači Zvezde vide kako je izgledala utakmica sinoć. Dajte da budemo ljudi, da bude sve u najboljoj atmosferi i da pobedi bolji. Želim da oba kluba igraju Evroligu.

Govorio je Mijailović i o finansijskoj situaciji, i to nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić javno prozvao večite rivale.

- Što se tiče Partizana mogu da kažem da smo od države dobili 3,8 miliona evra za ovu sezonu! Sa svim javnim preduzećima zajedno, sve ukupno. Dobili smo nešto u aprilu, nešto u junu, ali za prethodnu sezonu. Moram da kažem da je klub prihodovao od karata i privatnih sponzora 4,3 miliona evra. Partizan posluje u skladu sa zakonom. Sav novac ide preko računa! Ne ulazim u Zvezdinu kalkulacije i ne ljutim se ako su dobili više. Pretpostavljam da jesu jer igraju Evroligu. Kada bude Partizan igrao Evroligu pretpostavljam da ćemo imati istu situaciju. Nadam se da će se strasti smiriti.

Skupština KK Partizan Nis Foto: Nikola Tomić

- Nikada nisam rekao da sam nezadovoljan. Jedini sam od četiri predsednika velikih klubova član SNS. Nikad to nisam krio i nemam problem s tim. To što neko pušta priču da neko iz Partizana huška navijače protiv države. To nije tačno, mogu svi iz Uprave i kluba na poligraf. Partizan iz godine u godinu dobija sve više novca. Naši navijači nemaju prava da se ljute. Naši sportski neuspesi nemaju veze sa državom. Mi smo krivi ako ne napravimo rezultate.

- Iznećemo sve podatke. Porez o kom pričamo je star 20 godina, nasleđen i od prethodnih Uprava. Čekamo da se odobri reprogram da platimo oko pet miliona evra duga. Nema ravnopravnosti kad Zvezda plati 2,5 odsto poreza. Da budemo realni ova vlast tada nije bila na vlasti. Sadašnji predsednik Zvezde i predsednik KSS Dragan Đilas zajedno, pa vi pitajte ko je to omogućio. Drugoj strani su očigledno svi neprijatelji. Kako je moguće da mu 12 velikih košarkaških ljudi koji su prošli kroz Partizan za sve ove godine bude ološ, prevarant - ističe Mijailović.

Video: Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    4. jun 2022 | 11:52

    Posle srednjeg prsta pantera,zaletanja lesora i savića balvana na nvijace,posle onog sto je sinoc uradio mali ljigavi trifunovic,a da pritim ni jedan kosarlas Zvezde nije uradio nista slično,ti sada pozivas na normalnu atmosferu?!licemrje bez granica...kako da ne,biće vam 'lepo' u ponedeljak...vidimo se.

  • Pex

    4. jun 2022 | 11:41

    Ostoja, idi na utskmicu, ustvari bolje nemoj, ovu bolje preskoci xd

  • Disko

    4. jun 2022 | 11:54

    Ostoja je jedini posteni biznismen u Srbiji...ziv i zdrav bio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA