≫ 

Navijači Zvezde "iskopali" stari snimak Trifunovića: "Od malena navijam za Zvezdu"

Uroš je i dan posle meča večitih "zvezda dana"

  • 36
uroš trifunović Foto: twitter/gallinari_

Večiti derbi iznedrio je još jednog heroja ili antiheroja, zavisi iz kog ugla gledate. Dan nakon ubedljive pode košarkaša Partizana nad Zvezdom, i dalje se najviše pominje jedini nesportski gest tokom čitavog meča - provokacija Uroša Trifunovića ka klupi Zvezde posle pogođene trojke.

Svu akteri su složni, potpuno nepotreban gest mladog igrača crno-belih, koji je zbog toga sada predmet verbalnih napada druge strane na društvenim mrežama. Momak se u međuvremenu izvinio Zvezdi odmah posle meča, a uradio je to i dan kasnije, no to nije mnogo pomoglo da se smire odavno potpaljene strasti...

Navijači Zvezde ovakve situacije uvek dočekaju sa jako negativnim nabojem, jednostavno ne praštaju, posebno što se ovde radi o sinu legende kluba. A oni najuporniji su išli dotle da su "iskopali" stari snimak Trifunovića junora na kome on, po osvajanju jedne od medalja sa reprezentacijom, kaže kako od malena navija za crveno-bele.

- Ne znam, ovaj, od malena navijam za Zvezdu, išao sam stalno na utakmice - izjavio je tada kudravi Trifunović pred kamerom.

Naravno, važno je u čitavoj ovoj ujdurmi razumeti da igrači nisu navijači, da je posao jedno, a simpatisanje nekog kluba nešto sasvim drugo. Trifunovića je profesionalni put odveo na "drugu stranu" gde se, očito, oseća srećno i prihvaćeno. I to je jedino važno. Neka ovo sve shvati kao dobru školu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA