≫ 

Partizan održao treninge pred majstoricu uz poteškoće: Prijava policiji, pomeranje termina...

Crno-beli su se suočili sa problemima koji su na kraju rešeni

  • 31
KK Partizan - KK Crvena zvezda Foto: Marko Jovanović

Cela sezona ABA lige staje u jednu utakmicu. Od oktobra pa sve do juna, Crvena zvezda i Partizan odigrali su po 33 utakmice, a sada će jedna odlučiti ko će biti šampion. Tenzije su velike od početka finalne serije, a pred "majstoricu" košarkaši Partizana susreli su se sa problemima na koje nisu očekivali, saznaje Telegraf. Sve je otišlo toliko daleko da su crno-beli radili trening pod policijskim nadzorom.

Dan nakon odigravanja četvrte utakmice, Partizan je u subotu trebalo da ima trening od 15.30h do 17.30h, ali je taj termin morao da bude promenjen.

Košarkaši Crvene zvezde imali su zakazan trening za 18 časova, a navijači crveno-belih najavili su okupljanje ispred "Pionira" u 17.30h, baš u vreme kada je bilo planirano da svoj trening završe izabranici Željka Obradovića.

Partizan je, nakon informacije o okupljanju navijača crveno-belih, pomerio trening za pola sata ranije i prijavio to policiji kako ne bi došlo do bilo kakvih susreta sa pristalicama najvećeg rivala.

Upravo zbog toga je i viđena neuobičajena slika na treningu košarkaša Partizana koji su subotnji trening odradili pod nadzorom policije.

Policija na treningu Partizana Printscreen: BC Partizan TV

Slično situaciji u subotu, crno-beli će i u nedelju morati da pomeraju vreme treninga, ovoga puta zbog okupljanja navijača Crvene zvezde ispred hale usled početka distribucije karata za petu utakmicu.

Partizan je trebalo da ima trening od 11 časova, ali će se i ovoga puta Željko Obradović i njegovi izabranici u "Pioniru" pojaviti 30 minuta ranije.

Kao što je to bio slučaj u subotu, iz Partizana su to ponovo prijavili policiji, te ne bi trebalo da začudi ukoliko se i na današnjem treningu pojave pripadnici MUP-a.

Peti meč, koji će doneti odgovor ko će postati novi šampion regionalne lige i obezbediti plasman u Evroligu, na programu je u ponedeljak u 20 časova.

Video: Partizan demolirao Zvezdu: Igraće se 5. utakmica za titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beograd Srbija

    5. jun 2022 | 09:02

    Srbija je zemlja sektasa iz zeleznika, ne secamo se nesto da je policija obezbedjivala trening zeleznika. Al sve ce se ovo jednom lane zvati videcete ko je Partizan, da je zakona i sistema jedan covek nebi setao ulicama Bg slobodno al nema zakona, videcemo se opet nece dugo trajati med i mleko 1 i 2 mec bice upamcen isto i finale u zelezniku.

  • Željko

    5. jun 2022 | 08:55

    Najbolje da se igra bez navijača i rešen problem!

  • Simo

    5. jun 2022 | 09:39

    Da bi se pokazalo znanje, treba odigrati bez publike tj vandala čast pravim navijačima. Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA