≫ 

Poznato stanje Vase Micića posle povrede: Evo koliko će srpski plej morati da pauzira

Aktuelni MVP Evrolige se brzo vraća

  • 1

Košarkaši Efesa pobedili su Galatasaraj 104:77 u 5. meču polufinala prvenstva Turske, a meč je obeležila povreda srpskog plejmejkera Vasilija Micića. 

Aktuelni MVP Evrolige se podigao na šut za tri poena, pogodio, ali je pri doskoku nezgodno stao na Maurisa Ndura. Odmah je pao Micić i previjao se po parketu sa bolnom grimasom na licu. Na kraju je i zaplakao, a koliko je bilo bolno dovoljno govori da je morao da uz pomoć kolica bude odvezen sa parketa.

Na prvi pogled, povreda je delovala strašno, a navijači Efesa i reprezentacije Srbije već su "otpisali" košarkaša koji bi morao na oporavak. Ipak, mediji u Turskoj prenose da povreda nije teže prirode. Kako navode, Micić će odmarati samo u prvom narednom meču finalne serije, koju njegov tim igra sa Fenerbahčeom. Obavljeni pregledi pokazali su da je košarkaš imao mnogo sreće i da će se posle kraće pauze vratiti na teren.

Video: Kako je Ataman spasio Vasu Micića pitanja o Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    5. jun 2022 | 08:19

    Napraviste dramu od obicnog zgloba, a svako ko je ikad igrao basket zna sta znaci kad okrenes zglob ili nabijes prst na ruci, boli jako ali daleko je to od neke povrede. Mirovanje i led 7 dana i cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA