"Navijači da nas bodre, ali bez uvreda protivnika i ubacivanja predmeta": Lazićeva poruka mira pred majstoricu

U Crvenoj zvezdi priželjkuju pobedu vrednu titule u ABA ligi

  • 22
Branko Lazić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sutra će se u direktnom duelu u majstorici finalne serije ABA lige boriti za titulu, a ujedno i plasman u Evroligu za narednu sezonu. Peti dvoboj na programu je od 20.00 časova sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" pred navijačima u crveno-belim dresovima.

Trener Dejan Radonjić nada se da će se susret odvijati na sličan način kao prva tri, te da stvari neće otići na stranu na koju su otišle u četvrtom duelu.

- Posle 4 odigrane utakmice i 2-2 došli smo do petog odlučujućeg meča u ovoj finalnoj seriji. Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu.

Sa druge strane, kapiten Branko Lazić poslao je pomirljive tonove, pozivajući navijače da bodre svoj tim, ali sportski i korektno.

- Očekuje nas veliko finale i peta utakmica. Sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije. Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugacije. Spremni ćemo dočekati ovu utakmicu. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren.

Video: Trifunović pogodio trojku pa onda napravio incident: Igrač partizana se zaleteo ka Zvezdinoj klupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixer

    5. jun 2022 | 19:18

    Fer navijanje ce biti na +15, sve ispod biće pakao za igrače gostujuće ekipe

  • Niko kao Bane

    5. jun 2022 | 19:19

    Izgubicemo,Zeljko nam procitao igru.Nije ovo nista dobro

  • Lucky

    5. jun 2022 | 20:34

    Igracete igru kakvu jedino znate, sa puno kontakta i pritiskom na sudije od strane igraca ali to nece proci jer i vrapci znaju kako igrate. Kalinic, Lazic, Mitrovic sve poznati foliranti koji na svaki zvizduk sire ruke i bune se. Vise ste za neko pozoriste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA