Ruski klub nije želeo da zadrži Srbina: Maksimović dobio otkaz posle četvrtog mesta sa Lokomotivom

Moraće bivši trener FMP-a da pronađe novi angažman

  • 0
Branko Maksimović Foto: MN Press

Posle kratke epizode u ekipi Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, Branko Maksimović završio je trenerski angažman u ovom klubu. Iz Uprave su mu saopštili da su odlučili da prekinu saradnju, a ruski mediji već govore o potencijalnim imenima koja bi mogla da ga naslede.

Inače, Maksimović je prošlu sezonu počeo kao asisent Jevgeniju Pašutinu, koji je u međuvremenu dobio otkaz zbog nezadovoljavajućih rezultata, pa je sav teret prošle takmičarske godine pao upravo na njega. Sve se iskomplikovalo posle odluke da se Rusi suspenduju iz evropskih nadmetanja, ali je nekadašnji trener FMP-a ipak priveo sve kraju.

Lokomotiva je završila kao četvrtoplasirana u VTB ligi za ovu sezonu, pošto je u borbi za treće mesto poražena u seriji od Uniksa iz Kazanja sa 3:1. U polufinalu nešto ranije pre toga, tim iz Krasnodara je poražen od CSKA iz Moskve istim rezultatom u seriji.

Pre dolaska u Rusiju na klupu Lokomotive, vodio je Handlovu u Slovačkoj, Vršac, Mladost, FMP, Radnički iz Beograda, Vojvodinu, Hemofarm, Radnički iz Kragujevca, te Inter iz Bratislave.

Video: Nećete verovati koliko skupe papuče Jokić vucara po štali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA