Da li je Zvezda oštećena na 42 sekunde do kraja? Navijači su i dalje besni zbog ove odluke sudija

Postavlja se i pitanje zašto arbitri nisu gledali snimak

  • 19

Dan nakon pobede nad Partizanom i osvajanja ABA lige, navijači Crvene zvezde i dalje su besni na sudijsku trojku za koju tvrde da ih je oštetila u finišu meča.

Delije su, doduše, tokom čitave utakmice imale primedbe zbog čega su sredinom treće deonice i napravili incident koji je doveo do pražnjenja hale, ali ih je jedan detalj iz poslednjeg minuta i te kako izrevoltirao.

Crveno-beli su poveli sa 78:75 posle trojke Nejta Voltersa, Partizan je imao napad koji se nije dobro završio - jer je Dalas Mur izgubio loptu. Istu je ukrao Ostin Holins koji je krenuo u kontranapad i kada se činilo da će lagano završiti dobio je blokadu od strane Matijasa Lesora.

Lopta je otišao u aut i bila je za crveno-bele koji su tražili od sudija silaznu putanju. Usporeni snimak je pokazao da su možda bi bili u pravu s obzirom na to da je lopta pre blokade Lesora prvo dirala tablu. Zanimljivo, arbitri nisu čak ni snimak gledali.

Zvezda je u ponovoljenom napadu promašila koš, Aleksa Avramović je s druge strane bio polovičan sa linije penala, dok je Davidovac na 12 sekundi ubacio oba za 80:76. Pomenuti Avramović je ponovo dobio priliku za slobodna bacanja, opet je pogodio prvo (80:77), ali je Partizan posle drugog dobio priliku da šutira za produžetak.

Na semaforu je ostalo devet sekundi, tražio se Kevin Kevin Panter koji je, na kraju dobio loptu. Međutim, nije pogodio i crveno-beli su uzeli svoj šesti ABA prsten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    7. jun 2022 | 14:07

    А Жекс запенио, тражи фаул над Пантером који је сам пао!

  • Саша

    7. jun 2022 | 14:10

    Чист кош, силазна путања...

  • Neske

    7. jun 2022 | 14:32

    Kalva banda,sve su smislili kako bi srusili Zvezdu ali malo morgen.Sramota za sudjenje i atmosferu koju prave grobarcine bedne.Ne moze na silu i tacka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA