Hit snimak Zvezdinog tajm-auta: Ivanović "iznervirao" Radonjićevog pomoćnika grickanjem noktiju

Morao je Birač da opomene svog plejmejkera koji je posle meča i priznao da je pojeo sve nokte

  • 0

Nervozan je bio plejmejker Crvene zvezde Nikola Ivanović tokom majstorije protiv Partizana, što je i sam potvrdio u ponedeljak veče u izjavi za Telegraf!

Toliko da je celo vreme grickao nokte u trenucima dok je bio na klupi, a presedeo je celu poslednju deonicu. U jednom trenutku kamera TV Arena Sport je, tokom tajm-auta Dejana Radonjića, uhvatila Ivanovića kako konstantno grickao nokre, a toliko je preterao da ga je čak i pomoćnik Nikola Birač lupio po prstima kako bi ovaj prestao.

- Hvala Bogu da se završilo i da smo svi zdravi. Zaista, rudarski posao u ovih pe utakmica. Utakmica je delovala nervozno, napeto, tenzično. Sve nokte sam pojeo, stvarno ogroman napor - rekao je Ivanović koji je meč završio sa dva ubačena poena za pet minuta.

Crnogorac je svoj najbolji meč u finalnoj seriji odigrao u prvoj utakmici u kojoj je ubacio 18 poena. U drugoj je doprineo sa 12 poena, u trećoj je imao tri, a u četvrtoj osam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA