≫ 

Sprema se veliki trejd u NBA ligi: Vučević ide u Jutu, a Gober stiže u Čikago?

Iz ove situacije bi najverovatnije profitirale obe ekipe

  • 1
Nikola Vučević Janis Adetokumbo Foto: tanjug/AP

Na pomolu je ogroman trejd u NBA ligi, bar prema navodima "Bličer riporta", pošto je ovaj medij objavio da Čikago Bulsi nameravaju da trejduju Nikolu Vučevića u Juta Džezu u zamenu za Rudija Gobera.

Pored Vučevića, put Solt Lejk Sitija mogao bi da krene i Patrik Vilijams, dok će klub iz "Grade vetrova" imati i konkurenciju u vidu Atlante i Toronta, koji su takođe zainteresovani za usluge francuskog centra.

Vučević je stigao u Čikago u februaru 2021. godine, i to iz redova Orlando Medžika, a imao je i velikog udela u tome da se Čikago nađe u plej-ofu NBA lige po prvi put od 2017. godine. Međutim, uprkos odličnoj sezoni, Čikago je poražen u prvoj rundi plej-ofa od Milvokija sa 4:1.

Osim Orlanda i Čikaga, Vučević je u svojoj karijeri nastupao i za Budućnost iz Podgorice, pre nego što je draftovan od strane Filadelfija Seventisiksersa 2011. godine.

Podsetimo, Vučević je nedavno bio i u Pioniru, gde je gledao "majstoricu" finalne serije ABA lige između Zvezde i Partizana.

Video: Vučević o NBA, Zvezdi i navijanju na derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecikaner

    9. jun 2022 | 10:31

    Jedino Denver miran i popunjen na svim pozicijama. Ccc....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA