≫ 

Teodosić izdominirao, Virtus ispustio prednost domaćeg terena protiv Milana

Ne tako lepa utakmica

  • 0
miloš teodosić Foto: MN Press

Košarkaši Olimpije iz Milana savladali su Virtus u Bolonji rezultatom 66:62 u prvom meču finalne serije italijanske Lige A.

Bila je ovo jedna od lošijih utakmica koju su obe ekipe odigrale ove sezone. U prvoj četvrtini videli smo samo 23 poena, a iako je u nastavku bilo nešto efikasnije, košarku koju su nam priredile obe ekipe nije bila na nivou jednog ovakvog meča.

Ipak, pri takvom stanju na terenu bolje se snašla ekipa Etorea Mesina koja je na kraju slavila i već u prvom meču finala preuzela prednost domaćeg terena.

Odličnu partiju za poraženu ekipu odigrao je Miloš Teodosić, koji je ubacio 16 poena uz šest asistencija. Uz njega jedini dvocifren bio je Tornike Šengelija sa 11 poena i sedam skokova. Na drugoj strani najboljhi je bio Šejvon Šilds sa 18 poen ai šest skokova, Luiđi Datome je pridodao 13 poena, dok je Kajl Hajns ostvario dabl-dabl učinak od po 10 poena i skokova.

Druga utakmica na programu je u petak, a pobednik će biti ekipa koja prva stigne do četiri pobede. Prošle sezone Virtus je pod vođstom Saše Đorđevića "počistio" Milano sa 4:0

Video: Velika sreća u domu bivše košarkašice koja je preživela tešku nesreću: Nataša Kovačević trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA