FMP brzo pronašao Džonsovog naslednika: Talentovani Amerikanac stiže sa jednog od najboljih koledža

Biće jak adut Pantera za narednu sezonu u ABA ligi

  • 1
Trent Frejzer Foto: Youtube - Printscreen

Ekipa FMP-a iz Železnika polako, ali sigurno gleda ka narednoj sezoni, iako im je preostalo da odigraju još finale Košarkaške lige Srbije protiv Crvene zvezde ili Mege, nakon što su izborili direktan plasman zbog odustajanja Partizana i istupanja iz takmičenja.

Beogradski klub je vredno radio u prethodnom periodu kada su u pitanju pojačanja, pa je tako već predstavio prvog košarkaša koji će zadužiti njihov dres u predstojećem periodu. U pitanju je veoma talentovani Trent Frejzer koji dolazi sa jednog od najcenjenijih koledža, kao i doskora prvog nosioca NCAA Martovskog ludila, ekipe Ilinoisa.

Ovaj košarkaš još nema iskustva kada je reč o seniorskoj košarci, a prethodne sezone se pokazao kao odličan defanzivac u Ilinoisu. Dve godine uzastopno bio je u idealnoj petorci konferencije, a u poslednjoj sezoni na svom kontu je imao 11,6 poena uz 4,1 asistenciju i 2,8 skokova uz nešto više od jedne ukradene lopte po meču.

On će pokušati da na mestu plejmejkera dostojno nasledi Brajsa Džonsa koji je napustio Pantere, koji i naredne sezone imaju ambicije da se plasiraju u plej-of ABA lige.

Video: Ognjen Dobrić objasnio koliko je bilo teško osvojiti ABA titulu i čestitao Partizanu na borbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA