Trinkijeri ponovo poražen: Bivši trener Partizana neuspešno krenuo u finalnu seriju nemačke lige protiv Albe

Berlinski klub sjajno odigrao poslednju četvrtinu i slavio

  • 0
andrea trinkijeri Foto: MN Press

Košarkaši Albe došli su do pobede u prvom meču finalne serije nemačke Bundeslige protiv minhenskog Bajerna koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana, Andrea Trinkijeri. Bavarce je koštala užasna poslednja četvrtina u kojoj su dali samo 11 poena - 86:73.

Do tada je na snazi bio popriličan egal, ali je iz nekog razloga napad Bajerna u poslednjem kvartalu potpuno stao, a Alba je malo po malo pravila prednost ii u trenutku kada je došla do +11 na 79:68, apsolutno sve je bilo jasno.

Interesantno je da je u polufinalnoj seriji sa Bonom, ekipa Bajerna sve utakmice dobila isključivo na gostujućem terenu, pošto je i njihov rival napravio dva brejka u "Audi Domu". Očigledno je da u finalu sa Albom neće biti tako.

Srpski košarkaš,VladimirLučić večeras nije imao zapaženu ulogu u meču sa Albom, pošto je dao samo četiri poena uz po jedan skok i asistenciju za čak 28 minuta na terenu. Za goste se istakao Obst sa 17 poena, kao i Vajler-Bab koji je dodao 10 poena uz šest skokova.

U pobedničkoj ekipi se istakao Zusman sa 14 poena, dok je Maodo Lo imao samo jedan manje.

Video: Neviđeni koš Branka Lazića uz zvuk sirene: Ni on nije znao kako je lopta ušla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA