Najlepše bliznakinje u svetu košarke: Na terenu cepaju mrežice, a dominiraju i na društvenim mrežama

Uverite se i sami zašto

  • 3

Hejli i Hana Kavinder su bliznakinje koje igraju košarku, ali osim terena, dosta pažnje izazivaju i van njega. Moglo bi se reći i više nego na terenu.

Bliznakinje rođene 2001. godine veoma su popularne na Instagramu gde imaju po više od 400 hiljada pratilaca, dok na zajedničkom TikTok nalogu imaju četiri miliona pregleda.

Osim sjajnih košarkaških veština njih dve imaju i savršeno telo, pa zato i ne čudi tolika popularnost na društvenim mrežama.

Iako su i te kako poznate na internetu, od čega bi verovatno mogle veoma dobro da žive, one ne zapostavljaju svoju košarkašku karijeru, a već tri sezona imaju vrhunske brojke.

Hejli igra na poziciji pleja, visoka je 168 centimetara, a nakon fantastične sezone u timu Fresno Stejt Buldogs zadužila je opremu Majami Hjurikejnsa. U prethodnoj sezoni u proseku je beležila 19.8 poena, 9.4 skokova i 5.7 asistencija uz procenat šuta iz igre od 44.8%.

Hana je imala nešto slabije brojke u istom timu, a igra na istoj poziciji kao i njena sestra bliznakinja. Prosečno je beležila 14.5 poena, 3.9 skokova, 3.7 asistencija uz 39% šuta iz igre.

Na kraju pogledajte i najbolje poteze bliznakinja na jednom meču NCAA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA