≫ 

Legendarni Grk na korak od prvog trenerskog posla!

On bi tako započeo svoju karijeru pored terena

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Olimpijakos, Jaka Blažič, Vasilis Spanulis Foto: Marko Todorović

Legendarni grčki košarkaš Vasilis Spanulis, nalazi se na korak od svog prvog posla u trenerskim vodama pošto je u poodmaklim pregovorima sa ekipom Peristerija, prenose tamošnji mediji.

Među vodećima je "Sport24", koji tvrdi da je Spanulis obavio razgovore sa ekipom Peristerija, te da će on najverovatnije sedeti na klupi ove ekipe u idućoj sezoni.

Čelnici kluba i Vasilis su obavili nekoliko sastanaka, dok su ljudi iz kluba već pričali i sa Miškom Ražnatovićem, menadžerom proslavljenog košarkaša, a novopečenog trenera. Problem je oko finansija i budžeta za iduću sezonu.

Kako tvrdi "Gazeta", Spanulis želi budžet od 1.000.000 evra za plate igrača, dok uprava kluba tu granicu pomera znatno niže, te zato i dolazi do mimoilaženja mišljenja. Može se načuti i da je Spanulis već završio dva transfera.

Radi se o Stefanu Mudiju i bivšem njegovom saigraču Oktavijusu Elisu.

Pored Spanulisa, za klupu Peristerija konkuiršu i Ilijas Papateodoru, Ilijas Kancuris, Janis Kastritis, Focis Takjanos i Španac Kuro Segura.

Video: Spanulisova trojka Zvezdi sa preko pola terena: Umesto da se raduje, hvatao se za glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA