≫ 

"ABA liga ima najbolje sudije u Evropi": Direktor takmičenja sumirao burnu regionalnu sezonu

 ≫ 

Milija Vojinović veruje da je liga uspela da zauzme pravi stav i da adekvatno reaguje na nemire koje su pratili finalnu seriju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika GP
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Косингас

    12. jun 2022 | 16:19

    Образа нимало! Срама такође. А , и како другачије, кад је Милогорац који је све стекао у Београду и Србији, а које мрзи из дна душе.

  • Rola

    12. jun 2022 | 15:30

    Bravo za direktora sve sudije koje sviraju u korist dva privatna kluba su naj bolji. Sramota sudija bude pogidjen u glavu po propozicijama se zna to je prekid meča i kraj. Ali tada stupaju gribari košarke koji pretnjama ucenama na kraju i parama vrate sudije koje kada obave zadatak časte i vode po kafanama. Sada je lako da kažete da su naj bolji ali narod gleda i vidi da nije takmičenje za sve ekipe po istim kriterijima. Zamislite FMP-2 dobije kaznu tek posle druge utakmice i to da se isprazne prva tri reda. Partizan odigra prvu i odmah kazna da se isprazni pola hale. Šta je sve bilo u petoj utakmici i koja kazna titula za FMP-2. Zato ovaj neka priča maloj deci o dobrom sudjenju i poštenju a mi smo sve videli. Svaka čast Željku Obradoviću jedini apeluje da se huligani proteraju sa tribina bez obzira za kog navijaju ali svi ostaju gluvi pa i ovaj Direktor nego sada smišlja kako da kazni one što se usudili da zatraže za sve učesnike isti tretman.

  • Mroljub

    12. jun 2022 | 15:00

    Propali političar,licemer,privatizovao ABA ligu kojom rukovde cigani kao npr.Čabarkapa i ostali hohštapleri i propale ciganske sudije prvatizovali ligu.Problem godinama sa Budućnosti iz Podgorice koje pravi kvarni Čoki,sad sa Partizanom a Partizan igraju u prijateljskim odnosima i nikad nemaju prblem bez obzira ko pobedi.Čoki odnosno cigani ne otputuju na meč u Pogorici i?ništa.Jedini problem je Čoki koji je uveo da kao domaćin nema pristupa za protivnički tim a znamo da se dvorana delila na pola bez obzira na domaćinstvo.Ima podršku vlasti ali zato nema rezultata u evro ligi niti u reprenzetaciji,on je namestio poraz reprezentacije i otad sunovrat.Zato Hrvati i napuštaju ABA ligu.Nek igraju cigani i rezervi cigani(FMP) i zto će nas svi prešišti a razlog dobro znan ČOKI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA