Cirkus u hrvatskoj košarci: Zadar pružio podršku Ciboni, navijači pobesneli, klub se pravdao hakerskim upadom

Malo i smeha u tužnim danima za hrvatsku košarku

  • 3
KK Zadar, KK Cibona Foto: aba-liga.com/ Zadar/Zvonko Kucelin

Košarkaški klub Cibona susreće se sa najtežim trenucima u istoriji, pošto je zagrbački, ali i regionalni košarkaški velikan pred gašenjem.

Gotovo cela hrvatska javnost stala je uz Cibose, pružajući im podršku i pozivajući one nadležne da pomognu jednom od simbola hrvatske košarke, kako se sa Cibonom ne bi desilo isto što i s Bosnom.

Iako su veliki rivali, nedavno igrali i finale domaće lige u kom je Cibona slavila, čak i Zadarje želeo da stane uz Zagrebčane i pruži im podršku. To su i učinili objavom na Tviteru, nakon čega je usledilo izvinjenje svojim navijačima.

PR kluba Toni Jeričević odgovorio je na Tvit podrške Ciboni i napisao da on s tim nema nikakve veze, a i navijači su bili veoma ljuti na svoj klub.

Zbog toga je Zadar ekspresno obrisao spornu objavu, izvinio se svojim navijačima, a zatim i napisao da je u pitanju bio upad hakera. To je izazvalo još veći podmseh ljudi na Tviteru, jer je korišćen isti font slova kao što je to bio slučaj u zvaničnim objavama kluba, kada nalog nije bio "hakovan".

Eto malo i smeha u hrvatskoj košarci, koja je veoma blizu dna, a ukoliko se obistine glasine oko gašenja Cibone, definitivno će je i dotaći.

Video: Najbolji momenti meča Partizana i Cibone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    14. jun 2022 | 20:48

    Kakav dan za Hrvatsku kosarku, u danu kad je Cibona pred gasenjem dobiju lepu vest da ce posle 8 godina ponovo imati predstavnika u EL.

  • jele

    14. jun 2022 | 22:21

    Cibona HR imstitucija ko i Partizani.Ma begaj bre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA