≫ 

Da li će Srbija imati "drim tim" na Eurobasketu? KSS uz objavu o Jokiću otkrio šta je s Bogdanovićem

Bogdan definitivno nije otpao

  • 8
BOGDAN BOGDANOVIC, NIKOLA JOKIC Foto: MNPress

Srbija će na ovogodišnjem Evrobasketu biti jedan od glavnih kandidata za zlatnu medalju! Prvi korak ka tome je napravljen time što je Nikola Jokić odlučio da igra za svoju zemlju i stavio se na raspolaganje Svetislavu Pešiću od momenta kada NBA pravila to budu dozvoljavala.

Sa druge strane, neizvesno je da li će Srbija imati na raspolaganju i Bogdana Bogdanovića, pošto je košarkaš Atlante operisao koleno i još je neizvesno kada će se vratiti na teren i da li bi mogao da bude spreman do početka Evrobasketa, koji počinje 1. avgusta.

Izjavu gde potvrđuje učešće Jokića, direktor reprezentacije Dragan Tarlać otkrio je i da je situacija oko Bogdana Bogdanovića neizvesna.

Sa druge strane, zdravstvena situacija Bogdana Bogdanovića je takva da zahteva strpljenje. U ovom trenutku, najvažnije je da se on oporavi i vrati na teren u punom sjaju, a kada će to biti nije do kraja izvesno, jer procene na današnji dan mogu biti samo okvirne - rekao je Tarlać, čime je takođe pobio i određene izveštaje da Bogdan definitivno neće igrati na Eurobasketu, jer se to do današnjeg dana ne može sa sigurnošću tvrditi.

Detalje o povredi Bogdanovića iznela je i Atlanta, gde je potvrđeno da je Bogdan imao operaciju i da očekuju da on bude potpuno spreman do početka naredne sezone.

Video: Pešić spreman da se udvara Jokiću: Ne samo njemu, nego ću se svima udvarati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fff

    15. jun 2022 | 10:35

    Ne treba Bogdana opterecivati, nek se oporavi kako treba. On je stvarno uvek bio tu za reprezentaciju, i igrao uvek svim srcem. Nece mu niko zameriti ako i ne bude igrao.

  • Vladimir

    15. jun 2022 | 10:43

    Kada je reprezentacija zavisila od jednog igraca. Kakav drim tim. Ne palite narod. Mali ce da se cuva ,glumi zvezdu isto kao i prosli put.

  • Ssss

    15. jun 2022 | 12:26

    Bogdanovic bi ovom timu znacio i kao 12. igrac, bukvalno da ga cuvaju do cetvrtfinala, samo da radi sut ako se oporavi na vreme i ne mora da igra vise od 5 minuta. Jednostavno njegovo prisustvo utice na druge, imacemo Micica, Teodosica, Nedovica i Gudurica, plus Bogdan na pozicijama pleja i beka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA