≫ 

Pojavio se video ulaska "lažnog Kleja Tompsona" na NBA finale zbog kojeg je dobio doživotnu zabranu

Popularni jutjuber je izbegao boljoj kontroli na ulazima u arenu, ali ga je posle sačekala žestoka kazna

  • 0
klej tompson Foto: youtube/BigDawsTV

Popularni američki jutjuber i komičar Doson Garli (29) neslavno je završio svoju akciju u "Čejs Centru", domu košarkaša Golden Stejt Voriorsa.

Zbog toga što je prerušen u zvezdu Voriorsa Kleja Tompsona uspeo da uđe u halu pored svog obezbeđenja pre petog meča serije sa Bostonom, čak i odradi šuterski trening - klub mu je izrekao doživotnu zabranu ulaska u pomenutu halu.

U međuvremenu se pojavio i video koji je okačio na svoj jutjub kanal (za dva dana skupio 1.5 milion ulazaka) gde je pokazao kako je nasamario obezbeđenje od samog ulaska u halu pa sve do poslednjeg prstena kontrole. Do samog terena. Ljudi zaduženi u obezbeđenju, svi do jednog, su jednostavno bili ubeđeni da se radi u pravom Kleju Tompsonu.

Doson je na kraju "provaljen", izbačen iz hale, što mu nije prvi put da mu se dešava, jer je na isti način ulazio na utakmice Voriorsa već nekoliko puta, i sve to, naravno, nasnimio, "okačio" na svoje kanale i pobrao slavu.

Inače, Doson važi za jako simpatičnog jutjubera, voljenog od masa i pozitivnog zbog svog vedrog duha i načina komunikacije sa ljudima. Nažalost po njega, na jednu lokaciju više neće moći ni da priđe, odim ako mu pravi klej tompson ne pošalje specijalnu pozivnicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Daws 🐐 (@bigdawstv)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA