≫ 

Otkriveno kako je ko glasao u EL: Olimpijakos bio za Partizan, 2 kluba za drugu opciju, 2 uzdržana

Sedam klubova podržalo je učešće crno-belih

  • 56
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

KK Partizan će naredne sezone igrati Evroligu, odlučeno je danas nakon sastanka 11 klubova vlasnika.

Uz Partizan, specijalnu pozivnicu je dobila i Valensija, pa je tako kompletirana lista učesnika za narednu sezonu u kojoj neće biti ruskih timova.

Mozzart Sport je prvi objavio da i kako je ko glasao, a za tu informaciju smo dobili i potvrdu iz Partizana. Sedam timova je bilo za učešće Partizana i Valensije, dok su dva tima bila uzdržana, a dva su bila za opciju da ruski timovi nastave da igraju.

Najpre je bilo glasanje za to ko je za opciju da ruski timovi nastave da igraju u Evroligi, a za tu opciju su se izjasnili CSKA Moskva i Makabi iz Tel Aviva.

Pošto ta opcija nije prošla, samim tim oni nisu dalje mogli da glasaju za narednu opciju, da li su za to da Partizan i Valensija budu u Evroligi.

Za tu opciju su bili Olimpijakos, Žalgiris, Real Madrid, Barselona, Baskonija, Efes i Fenerbahče. Uzdržani su bili Olimpija iz Milana i Panatinaikos.

Video: Vučić jasno poručio Večitima: Svi će morati da plate porez, inače slede blokade i stečaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    16. jun 2022 | 15:18

    Iako sam Zvezdas, drago mi je. Takodje, Olimpijakos je nas bratski klub i glasao je za grobare ali nije Panatanaikos sa kojim je Zoc osvojio koliko se sjecam 7 titula prvaka Evrope.

  • FMP OVA KOPILAD

    16. jun 2022 | 16:05

    KONACNOOO , PONOS SRBIJE..DOSTA STE NAS SRAMOTILI VI LAZNI PRVACI I KOPILAD FMP-OVA,,,DOSTA VAS JE I VASE TIRANIJE..SAD SJEDI GLEEDAJ I UZIVAJ KAKO IGRA EVROPSKI PRVAK..

  • 534

    16. jun 2022 | 15:33

    Ako US open dohvoljava ruskim igračima da igraju zašto EL ne pušta ruske klubove?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA