≫ 

Delije izdale saopštenje pred meč sa FMP-om i isprozivale Partizan: "Klub koji nije smeo da igra..."

Navijači Zvezde pozvali su sve pristalice crveno-belih da prisustvuju meču u Pioniru od 19 časova u petak

  • 38
KK Crvena zvezda Foto: MN Press

KK Crvena zvezda u petak započinje finalnu seriju KLS protiv FMP-a, a prvi meč serije na programu je u petak od 19 časova. Zvezda je u polufinalu pobedila Megu sa 2:1 u seriji, dok je Partizan imao direktan put do finala, pošto se Partizan povukao iz takmičenja u domaćoj ligi pred njen start.

Navijači zvezde izdali su i zvaničan proglas u kojem su pozvali sve pristalice Zvezde da dođu u Pionir u petak od 19 časova i da podrže ekipu kako bi došla do titule.

U istom tom proglasu, Delije su isprozivale Partizan, nazvavši ih "klubom koji nije smeo da igra takmičenje ove godine", a naglasili su da bi Zvezda ove godine mogla i da stigne crno-bele po broju titula u domaćem prvenstvu, gde je Partizan u prednosti od 2009. godine.

- Delije, naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige. Na prve dve utakmice polufinala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i dobrim navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba. Zato vas pozivamo sve da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje.

- Od 2009. je tim koji nije smeo da igra takmičenje ove godine ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da stvari vratimo na svoje mesto. Petak, 19 časova, Pionir. Ulaz je besplatan - navodi se u objavi na zvaničnom sajtu Delija.

Video: Delije slave titulu ispred Pionira, gorele i baklje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 16. jun 2022 | 15:47

    Једино бесплатним картама можете напунити халу!Ви кобајаги најбројнији навијачи у Србији!Да вас толико има, и три Арене би било мало!Али народ зна ко је ко у кошарци!⚫️⚪️⚫️

  • Bh

    16. jun 2022 | 15:55

    Purger biti tobje tužna stvar,i kad smo gubili s mnogo razlike nikad bežali sa crte nismo.

  • Marko

    16. jun 2022 | 16:18

    Ma možete vi Partizanu da popušite...znate već šta. I samo pišete saopštenja umesto da igrate košarku. Sram vas bilo. Sportski pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA