≫ 

Bjelica u nikad "luđem izdanju": Natezao flašu i pušio tompus, svlačionicom Golden Steta tekla reka šampanjca

Popularni "Beli" je imao ogroman razlog za savlje, pošto je postao tek četvrti Srbin kojem je pošlo za rukom da se domogne NBA prstena

  • 0
Nemanja Bjelica, Golden Stejt voriors Printskrin: Youtube / House of Highlights

Košarkaši Golden Stejta uspeli su da dođu do nove titule u NBA ligi, pošto su u šestoj utakmici slavili protiv Bostona sa 103:90, čime su obezbedili i trijumf u kompletnoj seriji sa 4:2. Ovom pobedom, Nemanja Bjelica je postao tek četvrti Srbin koji je osvojio NBA prsten, a to je umeo i te kako da proslavi.

Srpski košarkaš, kao i njegovi saigrači, posle utakmice su otišli u svlačionicu kako bi uz šampanjac proslavili svoj prsten, pošto je za neke, poput njega, to bio prvi u karijeri. Reke šampanjca su potekle kroz hodnike "Čejs Centra", arene Golden Stejta.

Pitanje je kakav će provod tek biti u Beogradu, pošto je Bjelica već pozvao Kleja Tompsona u prestonicu Srbije, a ovaj je to radio prihvatio. Ipak, jedan video snimak iz svlačionice je posebno zanimljiv, pošto dok iz studija analiziraju utakmicu, Nemanja Bjelica stoji u pozadini, iza svojih igrača, dok su mu u jednoj ruci telefon, a u drugoj tompus i flaša šampanjca, kojom potom nazdravlja s nekim na telefonu i pije. Kako je to izgledalo možete videti u video klipu u nastavku teksta na 00:30.

Bjelica je jedan od igrača koji je posebno oduševio navijače Golden Stejta u ovoj finalnoj seriji, fanovi "Dab nacije" (kako sebe nazivaju), oduševljeni su načinom na koji je Bjelica odigrao odbranu nad Džejsonom Tejtumom i ostalim prvotimcima Bostona.

Video: Stefa Karija slomile emocije: Uplakan dočekao kraj velikog finala, slavio sa tatom, mamom i ženom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA