≫ 

"Šoutajm" u Pioniru: Kalinić kao Brajant sam sebi nabacio poene protiv FMP-a

Nije imao kud u ovoj akciji Zvezdini najbolji igrač ali je uspeo da nadmudri direktnog čuvara

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde i FMP Železnika igraju prvi meč finala za titulu KLS šampiona, u "Pioniru" je ambijent dostojan ovakvog meča, navijački huk, a igrači oba tima se trude da dobrom partijom upotpune kompletnu atmosferu.

Crveno-beli su bolje otvorili meč, stekli početnu prednost od 6:0, gosti su odgovorili, a onda je Nikola Kalinić izveo verovatno najbolji potez prve deonice.

Kao svojevremeno Kobi Brajant ili Trejsi Mekgrejdi, koji su u nedostatku boljih rešenja sami sebi nabacivali lopte o tablu, i krilni igrač Zvezde je uradio upravo to protiv "Pantera". Zastao je sa driblingom, ali je brzo odreagovao pogodivši tablu, da bi odbijenu loptu prvi pokupio i smestio u koš, dok je njegov čuvar kasnio sa reakcijom. Jednostavno, nije olekivao ovakav potez Kalinića.

Ovaj momenat možete videti u videu u vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. jun 2022 | 19:40

    Идемооо. Ка новој трећој титули, на терену. И док неки добијају неке спец.позивнице, због дискриминације Руских екипа, оно што вреди, Звезда, све добија на паркету. Индија, Пакистан...

  • Lun kralj ponoći

    17. jun 2022 | 19:45

    Sve je ovo smešno do zla boga Kakinić sebi namestio koš biće ovde sve i svašta namestaće jedni grugim koševe samo da ispadne atrakcija. Lično očekujem da neki igrač dobaci loptu do Čovića u publici da i on postigne koš.

  • Nuskvnp

    18. jun 2022 | 08:50

    I posle se pitate što je Partizan istupio iz lige, protivnici trener se smeje dok mu tim gubi u finalu. Pa posle pričaju nisu fmp1 i 2 a mi se čudimo što nam se Evropa smeje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA