≫ 

Milutinov uveličao žurku Olimpijakosa, navijači tražili od gazde kluba da vrati Srbina u Pirej

Srpski centar je drago lice među crveno-belima

  • 1

Košarkaši Olimpijakosa burno su, kako i dolikuje, proslavili novu šampionsku titulu u Grčkoj, i nije moglo lepše i slađe - nakon "metlanja" najvećeg rivala Panatinaikosa u finalnoj seriji. Posle treće utakmice bilo je dvostrukog razloga za feštu, i zbog titule, ali i zbog činjenice da se od košarke, nakon 22 godina karijere, oprostila ikona kluba i grčke košarke Jorgos Printezis.

Slavlje se iz dvorane "Mira i prijatlejstva" prenelo u jednu od atinskih diskoteka gde je, osim aktuelne ekipe, rukovodstva i navijača, bio i srpski centar Nikola Milutinov, drago lice među crveno-belima.

Navijači su bili oduševljeni prisustvom srpskog centra na žurci, a kako je veče odmicalo i veselo društvo "ušlo sve dublje u čašu", tako su se spontano mogli čuti i povici da se Srbin vrati u klub. Milutinov je, podsetimo, proveo pet nezaboravnih godina u taboru kluba iz Pireja.

Gomila razdraganih navijača, ali i igrači Olimpijakosa, tražili su od gazde klupa, jednog od braće Angelopulosa, da preduzme što se preduzeti mora i vrati Milutinova u Olimpijakosa što je svima izmamilo osmehe na licima. Veselo je bilo sinoć u Pireju, ostaje da se vidi da li će grčki velikan zaista pokušati da vrati srpskog centra koji, pdosetimo, ima jak ugovor sa moskovskim CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oo

    18. jun 2022 | 09:47

    A u pozadini Severinina pesma na grčkom al kradu sunce ti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA