Luka Dončić kao sav normalan svet: "Cepa" težine u lokalnoj teretani, ne preskače "leg day"

Zamislite odete u teretanu kad tamo NBA zvezda

  • 0

Košarkaški genijalac Luka Dončić ne zna za odmor, radi mu se, trenira mu se, igra mu se košarka, što se može videti iz priloženog snimka iz jedne teretane negde u Sloveniji gde je trenutno na "odmoru".

Luka je snimljen kako gura teret, vežba o kojoj je reč pogađa mišiće nogu, i jasno je da as Dalasa ne preskače "leg day".

Pored njega, u pozadini se vide lokalci koji su se zatekli na spravama dok pored njih jedno od najvećih imena košarke rutinski radi na sebi. Da je u nekoj američkoj javnoj vežbaonici, Dončić verovatno ne bi imao mira od obožavalaca, ali kod kuće nema buke, nema distrakcija. Efikasan rad i mirna glava su mu zagarantovani.

Podsetimo, Luka se već javio selektoru Slovenaca za repreznetativne akcije za predstojeće kvalifikacije za Mundobasket, a Dončića ćemo, naravno, gledati u akciji i na Eurobasketu (01-18. septembar) gde je aktuelni evropski prvak u teškoj grupi sa Francuzima, Litvancima, Nemcima...

Video: Kako su se družili Boban Marjanović i Luka Dončić: Najbolji momenti balkanskog tandema u Dalasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA