≫ 

Klej napravio 4 teške gluposti na defileu Voriorsa: Udario u ženu, izgubio prsten, glumio Majkla Džeksona

Klej se baš opustio

  • 0
Golden Stejt Voriors Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa posle pobede od 4:2 u finalnoj seriji protiv Bostona osvojili su titulu NBA lige, a centralna ličnost na proslavi titule bio je superstar Klej Tomson koji je napravio sve gluposti koji je mogao. 

Naime, jedan od najaktivnijih i najveselijih košarkaša na defileu, upraov je bio Klej kojem je, očigledno, laknulo jer je posle svih povreda osvojena titula. Tako se opustio više nego što su mnogi očekivali i non stop pronalazio načine da zabavi sebe, ali i navijače.

Tako mu je na gliseru, pre same parade, odletela kapa.

 

Nešto kasnije, tokom pozdravljanja sa navijačima, Tompson je uspo da umalo izgubi NBA prsten koji mu je ispao nasred ulice pa je morao da kleči i traži ga. 

I to nije bilo sve, jer je Klej u jednom momentu ostavio veliki trofej koji je osvojio sa svojom ekipom, bukvalno na ulicu, a onda je izveo ples Majkla Džeksona uz ovacije navijača.

Malo alkohola, i mnogo adrenalina, je očigledno učinilo svoje. Nizali su se pozdravi sa navijačima, a prilikom povratka u dabldeker Klej se sapleo udario u jednu od deovjaka na ulici i oborio je.

Fotografije sa defilea novih šampiona NBA lige pogledajte u galeriji:

Video: Nemanja Bjelica se opustio na pobedničoj paradi: Pivce niz grlo na vrhu autobusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA