Produžena drama u Francuskoj: Obradović nije "rešio" Asvel, o tituli šampiona odlučivaće majstorica

Monako nije iskoristio prednost domaćeg terena u četvrtom meču

  • 0
saša obradović foto: MN Press

Mogao je Monako večeras da napravi feštu pred svojim navijačima, ali je Asvel rešio da žurku odloži! U četvrtom meču finalne serije francuskog košarkaškog šampionata videli smo sve sem dobre igre Kneževa, koji su igrali kao "okovani" i opustili su se tek kada je bilo prekasno, što će reći da će o tituli šampiona ove zemlje odlučivati majstorica - 68:85.

Katastrofalan start meča koštao je Monako pobede na večerašnjem meču. Samo devet poena postigli su domaći za deset minuta košarke, dopustili su Asvelu da ode do +13 i da tu prednost potom dodatno nadogradi u trećoj deonici i stavi tačku na sva dešavanja.

Nije pomogla ni brutalna partija Majka Džejmsa koji je, verovali ili ne, postigao tačno polovinu poena svog tima. Dao je ravno 34 poena uz tri skoka i dve asistencije, a šutirao je 8/11 za dva i 2/8 za tri uz 12/15 sa linije za slobodna bacanja. Međutim, nije imao bilo koga drugog raspoloženog u timu, pošto je dvocifren bio još samo Bejkon sa 10 poena.

Kod gostiju, videli smo odlične partije Džonsa i Najta sa po 19 poena, Hauard je dodao šest manje uz sedam skokova, dok je Okobo upisao 11 poena.

Meč koji će odlučiti titulu šampiona Francuske i u kojem će Saša Obradović pokušati da dođe do pehara na programu je za tri dana u čuvenom "Astrobalu" u Vilerbanu u predgrađu Liona.

Video: Obradović na otvaranju terena u čast Dude: Da nove generacije ostave telefone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA