≫ 

Petrušev o Zvezdi i Partizanu: "Prvo Letnja liga, posle ću tamo gde budem imao minute"

Košarkaš koji se mesecima dovodi u vezu sa Zvezdom i Partizanom probaće prvo da se nametne u Ltnjoj Ligi, pre konačne odluke

  • 9

Najbolji srpski košarkaši, oni na koje trenutno može da računa selektor Pešić, okupili su se u novobeogradskoj "Areni" gde su počeli pripreme za dva meča kvalifikacija za Mundobasket protiv Letonije (30. jun, Riga) i Belgije (3. jul, Niš).

Među Pešićevim adutima našao se i igrač koji je poslednjih meseci možda i najviše bio pominjan, a najmanje je igrao - Filip Petrušev. Sjani centar koji stiže iz tabora prvaka Evrope Efesa, silno je željan i motivisan, i svakako najodmorniji od svih da pokaže da nije zaboravio da igra košarku na najvišem nivou.

Logično, prvo pitanje za Petruševa, s obzirom na to da je završio epizodu kod Atamana, a mnogi ga vraćaju u Srbiju, bilo je gde će dalje sa karijerom?

- Ništa, idem odmah posle reprezenatcije u Vegas na Letnju Ligu, da se priključim Filadelfiji i mislim da ću tek posle toga imati bolju sliku gde ću nastaviti karijeru, da li tamo ili ovde negde u Evropi - rekao je Petrušev.

Navijači te vraćaju ovde u Srbiju, u redove večitih?

- Dobro, vraćaju me svako malo, videćemo... Ne znam, videćemo, nemam uopšte ideju gde ću biti sledeće sezone - nema jasnu sliku Petrušev gde će dalje u ovom momentu, ali zna šta želi od budućeg kluba.

- Meni se iskreno ne žuri nigde, ni da odem tamo ni da ostane movde. Voleo bih da, pošto se ove sezone nisam naigrao, da budem u ekipi gde ću igrati dosta na najvišem mogućem nivou.

Dakle, ako budu Zvezda i Partizan u ponudi, minuti će presuditi?

- Pa ko god bude bio, mislim da će ta neka uloga koju dobijem presuditi...

Koliko znači što si sada malo svežiji, odmorniji.

- Sigurno da imam i energije i želje da, pre svega, treniram i igram sa reprezentacijom. Mislim da mi to fali, nisam imao to tokom sezone, posbeno u drugom delu sezone. Siguno će mi značiti sve ovo, da vidim gde sam u ovom trenutku. Nisam u formui u kojoj bi trebalo da budem, tako da jednostavno se trudim da se vratim u što bolju formu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo

    24. jun 2022 | 20:27

    E ovako propada sport u opste,razumem da ti neko garantuje platu ali minute valjda zasluzujes u zavisnosti od forme.Pored svakog igrača u bilo kojoj najavi ili vesti treba da stoji ime menadžera.

  • Dragan

    24. jun 2022 | 20:22

    Aj ti u zeleznik nama takav ne trebas

  • Naj

    24. jun 2022 | 19:37

    Znaci ko da vise.Normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA