≫ 

"Ne započinjite glasine": Oglasio se američki košarkaš kog sele u Partizan

Dilejni priznao da je sve samo dobra šala, ali da od dolaska u Evropu nema ništa

  • 7
Malkom Dilejni Foto: MN press

Američkom košarkašku Malkomu Dilejniju društvene mreže jednostavno su zatrpane porukama navijača Partizana, nakon što se pojavila montaža kako bivši as Olimpije iz Milana kobajagi telefonom razgovara sa Željkom Obradovićem.

Dilejni je postao slobodan igrač ovog leta, a sve je krenulo kada je podelio zajedničku fotografiju sa Kevinom Panterom i Zekom Ledejom, sadašnjim igračima Partizana, te napisao "Moja braća."

Ubrzo je dobio "na tone" poruka od strane Grobara koji su Dilejnija, kao svojevremeno navijači Zvezde, zvali da se obuče njihov dres. Međutim, od toga neće biti ništa.

- Ne započinjite glasine. Sve je šala i zabava sa fotografijama i video snimcima, ali u Evropu neću doći ovog leta. Tako da, nemojte da me zatrpavate i hvala unapred - poručio je Amerikanac na Tviteru.

Komentar na njegov status ostavio je i sam Panter, koji je poručio da je ljude bacio u trans. A sam Dilejni je prizano da ga je montaža sa Obradovićem jako nasmejala, kao i da mu je cela Tviter "lajna" puna Srba.

Video: Birčević veruje u košarkašku reprezentaciju za Eurobasket: Velika šansa da dođemo do samog vrha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    25. jun 2022 | 08:08

    Kako ih je oladio. Svaka čast.

  • Darko

    25. jun 2022 | 08:18

    Jos jedan poraz Partizana, bas ih krenulo

  • Saki

    25. jun 2022 | 09:15

    Auu kakvo spustanje pa nece niko ni za pare u drzavni projekat zvani partizan a oni se umislili kao da su neko i nesto u kosarci 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA