≫ 

Bulut i Ivošev doživeli "hladan tuš" u BIG 3 ligi: Srpski basketaši izgubili 17 razlike od Tripleta

Posle uvodne pobede usledio je neprijatan poraz

  • 0
Dušan Domović Bulut Foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

Za razliku od reprezentacije Srbije u basketu 3x3 koji su ranije danas ostvarili pobedu protiv Letonije i plasirali se u polufinale Svetskog prvenstva u Antverpenu, naši momci koji nastupaju u čuvenoj BIG 3 ligi nisu bili te sreće.

Naime, Dušan Bulut i Tomislav Ivošev su sa svojom ekipom Aliens poraženi od tima Triplets vrlo ubedljivo sa čak 33:50, što im je ujedno i prvi poraz ove sezone u šampionatu, posle uvodne pobede koju su ostvarili nad timom Enemies.

Srpski basketaši imali su sasvim korektan učinak, ali daleko slabiji od očekivanog. Tako je Bulut meč završio sa 10 poena, jednim skokom i tri asitencije uz jednu ukradenu loptu, dok je Ivošev imao šest poena, pet skokova i po jedan skok i blokadu na svom kontu.

Najefikasniji kod Vanzemaljaca bio je Dešon Stivens sa 12 poena uz šest skokova, dok su kod rivala dominirali Džeremi Pargo i Džanero Pargo ubacivši 18, odnosno 17 poena. Dvocifren je bio još samo Džo Džons sa 13 poena.

U narednom kolu, ekipa Aliens se sastaje sa timom Bivouac.

Video: Tirnanićeva pobedila Ilić u dramatičnom finalu na 100 metara: Rekorderka Srbije bez odbrane titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA