≫ 

Basketaši uz Nadu Topčagić "overili" svetsko zlato: Zagrmelo "Jutro je" u Antverpenu!

Uz tonove poznate pevačice, naši momci su proslavili veliki trijumf

  • 3
Srpski basketaši Foto: Printscreen - FIBA 3x3 - Twitter

Basketaši Srbije postali su večeras šampioni planete pobedom protiv Litvanije (21:16) u velikom finalu koje je održano u Antverpenu. Ovo je bila ujedno peta zlatna medalja naše zemlje na ukupno sedam Svetskih prvenstava na koliko smo do sada uzeli učešće.

Orlovi su tako nastavili žetvu medalja na velikim takmičenjima, pošto su i na Olimpijskim igrama prošlog leta u Tokiju uzeli bronzanu medalju.

Pobedničke poene postigao je Marko Branković sa linije slobodnih bacanja, posle čega je zajedno sa svojim saigračima Dejanom Majstorovićem, Strahinjom Stojačićem i Mihajlom Vasićem pao u veliki zagrljaj.

U tim momentima su se sa razglasa začuli i poznati taktovi pesme Nade Topčagić "Jutro je", a naši momci su zajedno sa publikom zapevali i bacili sve u trans.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu koji se nalaze u samoj vesti.

Video: Grmi kultni hit Nade Topčagić na proslavi titule Milana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    26. jun 2022 | 22:19

    Bravo za zlatne momke -basketaše, koji nastavljaju pobedničku tradiciju. Lepo je neki stranac rekao za Srbe : Vi ste brojčano mali narod, sa psihologijom velikog naroda. Tačna definicija!

  • Bravo

    26. jun 2022 | 23:12

    Svaka čast,još samo Nole da osvoji Vimbldon i da i on proslavi sa Jutro je ,pa to bi bio vrhunac karijere Nade Topčagić. Idemooo ...

  • Sibin

    27. jun 2022 | 08:13

    Bravo kraljevi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA