≫ 

Čović o Davidovcu, Holinsu, ponudi za Radonjića, nije štedeo Partizan i "ološ" koji potura priče o raspadu

Prvi čovek Zvezde ističe da se kreira atmosfera da je u Zvezdi situacija loša, a da to potiče sa istog mesta

  • 49
Nebojša Čović Printskrin: TV Pink

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink, gde se dotakao aktuelne situacije na Malom Kalemegdanu, gde vlada neizvesnost da li će Dejan Radonjić ostati na klupi.

Zvezda je u ponedeljak izdala saopštenje u kojem je navela da Radonjić, kome je istekao ugovor, ima ponudu kluba za nastavak saradnje, te da njegovo izjašnjavanje o ponudi očekuje do 30. juna, pa mu je tako predočena i jedna naslovna strana dnevnih novina, na kojima je bio naslov "Raspad u Zvezdi, odlazi Radonjić".

- Ja ne znam odakle je to. Ajde okrenite naslovnu stranu, kako smo najavljeni, dole nešto pri dnu, "Raspad sistema odlazi Radonjić". Interesantno je što svi saznaju i što se brinu, po tome ispade da mi nećemo jak tim. Slično pišu, jer sa istih mesta ide. Naravno da svi hoćemo dobar tim, da imamo i mi garantovan budžet, naravno da smo i prošle godine hteli da zadržimo Davidovca, kada je potpisao i Dobrić, ali tada je poruka struke bila da on treba još da se dokaže. Sada je dobio ponudu koja nije mogla da se odbije.

- On je kod nas od 2013. godine, zaslužio je da ode i da naplati to. Holinsa nismo produžili u januaru, otišao je u Makabi, šta da se radi. Što se tiče Dejana, mi smo mu dali ponudu. Njegovo je da na to odgovori prihvatam ili ne. Finansijski uslovi te ponude su jako dobri - rekao je Čović, a potom se osvrnuo i na večitog rivala.

Nebojša Čović Foto: Marko Jovanović

- Ali, prvo da se zapitamo kako da počnu takmičenje klubovi koji duguju pare za porez. Koje će takmičenje početi klubovi koji su ponizili takmičenje i napustili ligu. Mi moramo da shvatimo da Zvezda postoji 80 godina, mi smo svi prolazni epizodisti u Zvezdi, iza svakog od nas može da se vidi šta je ostavio, u smislu trofeja i šta je urađeno.

- Neki su ostavili dugove preko 12 - 15 miliona evra, a sada nas napadaju i od njih sve potiče. Meni bi super odgovaralo da ne dugujemo za poreze i da nemamo obaveze prema igračima. Naš ambijent je tako napravljen da svi iščekuju da nešto što je dobro propadne. Umesto da pričamo o triploj kruni, na kraju krajeva, Zvezda je naš najuspešniji klub u Evropi, a mi pričamo o raspadima sistema - dodao je prvi čovek Zvezde, a na kraju imao i direktnu poruku za one koji poturaju priče o raspadu u Zvezdi.

- Vi koji to pričate, dođite, uzmite klub i dokažite se. Možemo da otvorimo priču i direktno. S tim da ja ne bih sedeo sa svakim u studiju. Sa ološem nikada ne bih sedeo. To rivalstvo zato i postoji, ne za širenje mržnje. Neki su imali prilike da vide koliko ih narod podržava kada su se kandidovali, kada su širili mržnju - rekao je Čović, jasno aludiravši na bivšeg trenera Partizana Duška Vujoševića.

Na kaju je u šaljivom tonu zakjučio priču.

- Propadosmo, raspadosmo se - zaključio je Čović.

Video: Slavlje u Železniku: Crvena zvezda odbranila triplu krunu, Ivanović MVP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CABU

    28. jun 2022 | 10:05

    Zlooooooooo najvece koje postoji si ti,Sve se i zbog tebe desava,sva moguca sranja u nasoj kosarci su zbog tebe.

  • 🔴🔵⚪

    28. jun 2022 | 10:21

    Ja sam ubedjen da je Nebojsa Covic, jedan veliki Partizanovac jer svaki njegov javni nastup se bazira na prici o Partizanu...

  • Mrki

    28. jun 2022 | 10:17

    "Zvezda je nas najuspesniji tim u evropi"?Da li on stvarno veruje u to sto kaze.Pomesao sportive u fudbalu jeste ali u kosarci nikako nije.Da je ovo pravna drzava ne bi ti prijatelju mogao da gostujes svako trece jutro po jutarnjim programima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA