≫ 

Srpska košarkaška lepotica u društvu Žoca, Jasikevičijusa i Paskvala, u pozadini ćaskaju Sale i Zvezdan

Slika dana dolazi sa kongresa trenera Evrolige u Antaliji

  • 8
Jelena Todorović, Željko Obradović, Šarunas Jasikevičijus, Ćavi Paskval Foto: Instagram.com/jelenatodoroviic/

Ovo je vreme kada su završene sezone u košarci, pa je to prilika i da se održe košarški seminari. Jedan takav se ovih dana održava i u Beogradu, čuvena "košarkaška klinika", koja je okupila neke naše legendarne, ali i čuvene inostrane trenere. U isto vreme, u Antaliji se održava kongres trenera Evrolige.

Kongresu prisustvuje i trener Partizana i najtrofejniji trener u istoriji Evrolige Željko Obradović, čiji će tim naredne sezone igrati u eliti nakon što je dobio specijalnu pozivnicu.

Fotografiju na kojoj je sam "krem de la krem" evropske košarke, objavila je Jelena Todorović, bivša košarkašica Zvezde, a koja je sada sertifikovani FIBA košarkaški trener i radi sa mlađim kategorijama u Australiji.

Jelena je takođe gost kongresa gde stiče nova znanja od najboljih u ovom poslu, a iz Glorija Sport Arene je objavila fotografiju za koju se može reći da je košarkaška slika dana, na kojoj je u društvu Željka Obradovića, Šarunasa Jasikevičijusa i Ćavija Paskvala, a u pozadini se takođe vide i Saša Obradović i Zvezdan Mitrović, koji ćaskaju između sebe.

Jelena inače važi i za jednu od najvećih lepotica u svetu košarke, svojevremeno je zaludela sve medije sa Balkana koji su pisali o njenoj lepoti i šarmu, u šta možete da se uverite i u fotografijama u galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA