≫ 

Bjelica se vraća u Fenerbahče: Dobro obavešteni Turčin objavio detalje ugovora

Iz Fenera u NBA, iz NBA u Fener

  • 0
Nemanja Bjelica Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica će se, po svemu sudeći, vratiti u Fenerbahče nakon osvajanja NBA titule u dresu Golden Stejt Voriorsa.

Kako prenosi dobro obavešteni turski košarkaški novinar Ugur Sulak, istanbulski klub i Bjelica su se dogovorili o ponovnoj saradnji.

Isti novinar navodi da je u pitanju načelni dogovor i da će Bjelica ugovorom biti vezan za Fener u naredne dve godine, uprkos interesovanju nekih NBA i evroligaških ekipa. O tome smo i danas pisali, tada je izvor  bila košarkaška stranica "Home of Glory", ali ovoga puta informacija dobija na još većoj težini budući da je informaciju plasirao novinar iz Turske.

Bjelica je u dresu Fenerbahčea osvojio MVP titulu Evrolige i bio je deo idealnog tima najelitnijeg evropskog takmičenja, nakon čega je otišao u Minesotu Timbervulvs, zatim je bio deo Sakramento Kingsa, pa Majami Hita, da bi na kraju svoje NBA odiseje nosio dres Golden Stejt Voriorsa.

Podsetimo, Fenerbahče je nedavno za trenera promovisao Dimitrisa Itudisa.

Video: Nemanja Bjelica se opustio na pobedničkoj paradi: Pivce niz grlo na vrhu autobusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA